The Dark Pictures Anthology The Devil in Me | Bandai Namco

‘WELKOM BIJ THE DARK PICTURES
Een reeks op zichzelf staande, vertakkende, filmische horrorgames van de makers van Until Dawn. Eenvoudig te spelen in korte sessies, alleen of met vrienden. The Devil in Me is de vierde game in de serie en de finale van seizoen 1.

Een groep documentairemakers krijgt een mysterieus telefoontje met de uitnodiging om naar een moderne replica van het ‘moordpaleis’ van seriemoordenaar H. H. Holmes te komen. Deze kans zou weleens hun grote doorbraak kunnen worden, dus die willen ze niet missen.

Het hotel is de perfecte omgeving voor hun nieuwe aflevering, maar niet alles is wat het lijkt. De crew ontdekt dat ze in de gaten worden gehouden en misleid worden, dus plotseling staat er meer op het spel dan alleen hun kijkcijfers!

Welkom in het moordhotel!
Hier is niets wat het lijkt en de voorzieningen zijn waanzinnig! Verken alle hoeken en gaten van het World’s Fair Hotel met de nieuwe seizoensfinale-functies, waaronder een personage-inventaris, puzzels met gereedschappen en uitgebreide bewegingsacties, zoals rennen, springen en klimmen.

Hij heeft je ondergang gepland
Ontsnap aan de gruwelijke creaties van een kwaadaardig monster dat erop gebrand is om Amerika’s dodelijkste seriemoordenaar te worden en overleef uitgebreide ‘moordkamers’ die ontworpen zijn om je te doden.

Speel niet alleen!
Doorsta schrikwekkende loyaliteitstests; zet je je eigen leven op het spel voor iemand waar je om geeft? De twee door recensenten geprezen multiplayerspeltypen zijn terug: deel je verhaal online met een vriend of ga voor de veiligheid van een groep met de offline pass-the-pad-modus voor 5 spelers.

Kun jij de moordenaar te slim af zijn en de hele cast in leven houden? Alle speelbare personages kunnen overleven of sterven in jouw versie van het verhaal.
VEEL PLEZIER MET JE VERBLIJF’
EAN: 3391892020151
artikelnummer: 
platform: Bandai Namco, PlayStation 4

Prijs: 29.99  (klik hier voor meer informatie