Crystal Crisis Launch Edition | Nicalis

Een all-star heldencast heeft zich verzameld om hun moed te testen in Crystal Crisis, een leuke en chaotische nieuwe game voor Nintendo Game waarmee je kleuren kunt vergelijken. Crystal Crisis wordt gepresenteerd als een een-op-een vechtgame, maar in plaats van op knoppen te drukken om te schoppen en te slaan, rangschikken spelers vallende edelstenen in bijpassende kleuren om ze van het scherm te verwijderen en schade toe te brengen aan hun tegenstanders. Het is de ultieme puzzel-throw throwdown!

– 19 unieke speelbare personages, waaronder Quote and Curly Brace van Cave Story, Isaac van The Binding of Isaac, Astro Boy en Black Jack van Tezuka Productions en nog veel meer.
– Elk personage heeft zijn of haar eigen podium, muzikaal thema, unieke speciale aanvallen en stemactuieuze uitroepen.
– Bouw je ‘Burst’ -meter op met herhaalde combo’s om krachtigere aanvallen los te laten.
– Lokale en online multiplayer-opties om te spelen tegen vrienden, familieleden of uitdagers over de hele wereld. Meerdere gamemodi voor één speler, inclusief arcade, survival-modus, tag-team en trainingsmodus.
– Met de functie Wrap-around kunt u vallende stukken buiten de rand van de muur verplaatsen om aan de andere kant weer te verschijnen. De kleurenblind-modus maakt edelstenen gemakkelijker te onderscheiden voor spelers met kleurenblindheid.
EAN: 0852961008041
artikelnummer: 
platform: Nicalis, Nintendo Switch

Prijs: 48.00  (klik hier voor meer informatie