Starlink Starter Pack | Ubisoft

n Starlink: Battle for Atlas leid je een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief modulair speelgoed bouw je unieke ruimteschepen die on-the-fly aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor kun je makkelijk inspelen op elke uitdaging die je tegenkomt in dit epische open wereldavontuur.

Onderzoek een open en levend sterrenstelsel
– Reis moeiteloos door de buitengewone, vreemde werelden van het Atlas-sterrenstelsel en ontdek zeven planeten met elk hun eigen ecosysteem, exotische dieren en geheimen. Maak bondgenoten in Atlas om de dynamische, vijandige dreiging van het Vergeten Legioen, die Atlas wil overnemen, te stoppen.

Bouw het Ruimteschip van je dromen
– Maak je eigen ruimteschip uit een arsenaal van vleugels, rompen, wapens en piloten. Sluit je modulaire speelgoed aan op je controller-opzetstuk en zie het direct tot leven komen in het spel. Experimenteer met je zelfgemaakte ruimteschip in realtime terwijl je speelt. Word creatief in gevechten, laat verwoestende combo’s los om strategisch te overwinnen wat je in het Atlas-sterrenstelsel tegenkomt.

Upgrade je vloot dankzij RPG-elementen
– Terwijl je door Atlas reist, ontwikkel je je pilootvaardigheden, pas je je uitrusting aan en upgrade je je moederschip, de Equinox, om je macht uit te breiden en het avontuur naar je hand te zetten.

Game geheel nederlandstalig te spelen
– Speel de game volledig in het Nederlands met gesproken Nederlandse stemmen.

Tweeën in offline coöp
– Nodig een vriend uit om op elk moment samen te spelen. Dankzij lokale splitscreen coöp werken jullie zonder enige moeite samen terwijl jullie naast elkaar op de bank zitten. Combineer verschillende ruimteschepen voor het ultieme teamwork om Atlas samen te redden.

Team Star Fox vecht exclusief op Nintendo Switch mee
– Speel als de avontuurlijke Fox McCloud. Bestuur de iconische Arwing uitgerust met hyperlaserkanonnen en voltooi exclusieve, nieuwe missies met een aantal bekende Star Fox-gezichten.

Inhoud:
– Starlink: Battle for Atlas-videogame
– Arwing ruimteschip
– Twee piloten: Fox McCloud en Mason Rana
– Twee wapens: Vlammenwerper en Frost Barrage
– Eén Joycon-opzetstuk
– Een poster van de Starlink: Battle for Atlas wave 1 modulaire speelgoedcollectie
– De digitale versie van het Zenith-ruimteschip en het wapen Shredder
EAN: 3307216064930
artikelnummer: 
platform: Ubisoft, Nintendo Switch

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie