Assassin’s Creed The Ezio Collection | Ubisoft

Assassin’s Creed® II-game verkrijgbaar op gamecard. Assassin’s Creed Brotherhood, Revelations, Embers, Lineage en audiopakketten voor extra talen kunnen als digitale content gedownload worden (max. 35 GB). Internetverbinding vereist. Na het invoeren van de gamecard kan de content geactiveerd worden. MicroSD-kaart vereist om volledige collectie in één keer te ontgrendelen.

Beleef de complete sage van de legendarische Assassijn, waar en wanneer je maar wilt. Assassin’s Creed® The Ezio Collection bevat de veelgeprezen singleplayer-campagnes en alle DLC uit Assassin’s Creed® II, Assassin’s Creed® Brotherhood en Assassin’s Creed® Revelations, plus de twee korte films Assassin’s Creed Lineage® en Assassin’s Creed Embers™, en dat allemaal voor een geweldige prijs.

Ervaar de bekroonde Assassin’s Creed-serie en kruip in de huid van Ezio Auditore da Firenze, de meest gevierde en iconische meester-Assassijn in de franchise. Leer hoe het is om een Assassijn te zijn en neem wraak voor het verraad van je familie. Reis door het 15e-eeuwse Italië tijdens de renaissance en word de meest legendarische leider van de Broederschap der Assassijnen. Begin dan aan je laatste zoektocht naar de waarheid over de Creed.

Assassin’s Creed II – Ezio’s sage begint tijdens de Italiaanse Renaissance in onder meer Florence en Venetië, waar je je al vechtend een weg baant door een open wereld vol kunst, rijkdommen en dodelijke samenzweringen.

Assassin’s Creed Brotherhood – Reis af naar Rome, de grootste stad van Italië, waar macht, hebzucht en corruptie hoogtij vieren, terwijl Ezio de leiding neemt over de gehele Broederschap der Assassijnen.

Assassin’s Creed Revelations – Ga mee op Ezio’s laatste avontuur, treed in de voetsporen van zijn legendarische mentor Altaïr en ga op een reis boordevol ontdekkingen en onthullingen in het 16e-eeuwse Constantinopel en het hart van het Ottomaanse Rijk.

Assassin’s Creed The Ezio Collection bevat ook twee korte films, Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers, die nog dieper ingaan op het verhaal van Ezio.
Deze versie van de collectie bevat uitgebreide functies voor het Nintendo SwitchTM-systeem, zoals de handheldstijl, HD-trilfunctie, een touchscreeninterface en een geoptimaliseerde beeldinterface.
EAN: 3307216220817
artikelnummer: 
platform: Ubisoft, Nintendo Switch

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie