Rainbow Six Siege Deluxe Year 6 | Ubisoft

Duik in explosieve 5v5-gameplay, spannende wedstrijden en meeslepende PvP-teamgevechten.Met Tom Clancy’sRainbowSix® Siege krijg je een steeds groter wordende ervaring vol eindeloze mogelijkheden om je strategie te perfectioneren en jeteam naar de overwinning te leiden. De game is geoptimaliseerd voor de volgende generatie (tot 4K en tot wel 120 FPS).

Content in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-Deluxe Edition

Upgrade naar de Rainbow Six Siege Deluxe Edition, met onder andere:
– De volledige game (alle maps engamemodi).
– Alle 8 Operators uit Jaar 1 (Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitão, Hibana en Echo).
– Alle 8 Operators uit Jaar 2 (Jackal, Mira,Lesion, Ying, Ela, Zofia, Dokkaebi en Vigil)

Rainbow Six: Siege is een spannende,nieuwe benadering van defirst-person-shootermultiplayer-beleving. Kies een eliteOperator uit een brede selectie en word zijn/haar vaardigheden volledig meester terwijl je jouw team door intensieve,spannende en explosieve teamgevechten loodst.

Word een meester in vernieling en gadgets in Tom Clancy’s Rainbow SixSiege. Ga dodelijke gevechten aan in kleine ruimtes,maak tactische beslissingen, speel in teams en beleef knallende actie. Ga een nieuw soort gevecht aan met ongeëvenaardevernielingen en gadgets. Als verdediger werk je samen met je team om je omgeving te veranderen in een fort. Zet vallen,versterkingen en verdedigingssystemen in om te voorkomen dat de vijand binnendringt. Als aanvaller leid je je team doornauwe gangen, gebarricadeerde deuren en versterkte muren. Combineer tactische plattegronden, drones, abseilen en meerom iedere situatie te plannen, bestormen en onschadelijk te maken.
EAN: 3307216204879
artikelnummer: 
platform: Ubisoft, Xbox One

Prijs: 5.00  (klik hier voor meer informatie