My Aunt is a Witch | Red Art Games

‘Mijn tante is een heks’ is een visuele roman vol avonturen en zoektochten in de wereld van magie, waar je een ongelooflijke kans hebt om leerling te worden van een van de meest eigenaardige en charismatische heksen.

De hoofdpersoon, een jongen genaamd Thomas, heeft een moeilijk leven. Het wordt nog erger als zijn vader trouwt met een vrouw die haar stiefzoon gewoon niet kan uitstaan. Zijn hele leven verandert met een plotselinge reis naar zijn tante, die hij vele jaren geleden eens bezocht. Nu is hij definitief afgeleid van alle droevige gedachten, want zijn tante Alice is een echte heks met een pratende kat en een heleboel magische dingen, en haar huis is niet bepaald de juiste plek voor kleine jongens. Maar ondanks alle gevaren gaat Thomas de uitdaging aan en besluit resoluut om de hoogten van het maken van toverdranken te bereiken en alle geheimen te onthullen die verborgen zijn achter de magische barrière.

Functies:

– Kleurrijke en mooie kunststijl

– Fantastische en warme sfeer

– Originele soundtrack en realistische geluiden die het effect van aanwezigheid creëren, waardoor je jezelf onderdompelt in deze magische wereld

– Quest-mechanica

– Interactieve locaties
EAN: 3760328370328
artikelnummer: 
platform: Red Art Games, PlayStation 4

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie