Human Fall Flat Anniversary Edition | UIG Entertainment

Los puzzels op en manoeuvreer gigantische gadgets en machines in ‘Factory’, het niveau dat de industriële revolutie introduceert in Human: Fall Flat.
Het wereldberoemde fabrieksniveau zit boordevol metalen mechanismen die je nodig hebt om solo of met maximaal zeven andere vrienden te leren beheersen.
Maak schakelaars en machineonderdelen van fonkelende stalen blokken en baan je een weg door de fabriek. Het oversteken van loopbanden, enorme tandwielen en vlammenstralen is riskant maar zo leuk!

Human: Fall Flat is een grappig en vermakelijk platformspel dat zich afspeelt in droomachtige landschappen.
Elke droom biedt een nieuwe omgeving om te verkennen: herenhuizen, kastelen, Azteekse steden of andere vreemde nachtwerelden, met sneeuw bedekte bergen en industriële locaties. Meerdere paden en zeer slimme puzzels verbeteren de verkenning van elk niveau, waar vindingrijkheid wordt beloond.

Natuurlijk helpen de wankele stappen van je Mens niet. En zodra je springt, klimt, iets draagt of slingert, kan alles snel wegglippen – met hele grappige gevolgen.

Als je Mens zijn touw loslaat, zijn sprong verkeerd berekent of merkt dat hij door een vriend van een klif wordt gegooid, raak dan niet in paniek: hij duikt snel terug in zijn droom, klaar om keer op keer zijn geluk te beproeven.

Human: Fall Flat kan alleen worden gespeeld of met maximaal 8 vrienden online voor nog meer gelach. Ten slotte maken nieuwe gratis levels deze droom regelmatig tot een eindeloos avontuur!

Kenmerken:
Meer mensen, nog bazarder
Hulp nodig bij het laden van een katapult of het inslaan van een muur? Online spelen met maximaal 8 vrienden verandert de Human: Fall Flat-ervaring radicaal.
Een geweldige community
Streamers en youtubers komen massaal naar Human: Fall Flat vanwege zijn unieke en hilarische gameplay. Hun video’s zijn meer dan 600 miljoen keer bekeken!
Jij bent de artiest
Pas je mens aan naar jouw smaak: metselaar, chef, parachutist, mijnwerker, astronaut of ninja. Kies een hoofd, een top en een onderkant en veel plezier met de kleuren!
SUPER GRATIS INHOUD
Sinds de lancering zijn er meer dan vier nieuwe levels gratis aan de game toegevoegd, en het is nog niet voorbij. Wat kan de volgende droom inhouden?
En de winnaar is…
Winnaar van meer dan 10 videogameprijzen, Human: Fall Flat blijft zijn fans verrassen met zijn coöperatieve spelmodus die wordt geprezen door een ongelooflijk aantal spelers.
EAN: 5060760880477
artikelnummer: 
platform: UIG Entertainment, Xbox One

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie