Two Point Hospital Jumbo Edition | SEGA

Til je ervaring met het bouwen van een ziekenhuis naar een hoger niveau, met vier enorme uitbreidingen en twee extra DLC’s, allemaal gebundeld in een buitengewone Jumbo-editie die uit zijn voegen barst van de extra’s !

De voordeligste bundel ooit! Boordevol nieuwe inhoud waar zowel nieuwe als oude spelers dol op zullen zijn! Bevat het basisspel + vier premium uitbreidingen + twee itempakketten. Doorkruis de uitgestrekte gebieden van Two Point County, met 27 ziekenhuizen in verschillende regio’s – van de besneeuwde landen van de Bigfoot DLC tot de tropische klimaten van Pebberley Island. Bevat meer dan 189 bizarre ziekten, een enorm scala aan genezingsmachines die bulken van persoonlijkheid, en heel veel items die je in je ziekenhuizen kunt plaatsen!

Bevat: de volledige ‘Bigfoot’, ‘Pebberley Island’, ‘Close Encounters’ en ‘Off the Grid’ uitbreidingen, plus het ‘Retro Items Pack’ en ‘Exhibition Items Pack’.

BOUW, GENEES en VERBETER! Ontwerp fantastische ziekenhuizen, richt ze naar keuze in, genees rare ziektes en geef leiding aan je lastige personeel terwijl je je organisatie uitbreidt in Two Point County.

Ontwerp en bouw je eigen ziekenhuis
Maak van je ziekenhuis een meesterwerk en ontwerp de allermooiste – of meest functionele – zorgorganisatie in heel Two Point County.

Genees ongebruikelijke ziektes
Verwacht maar niet dat in Two Point County normale patiënten wonen. In deze wereld krijg je te maken met typische rare Two Point-ziektes, zoals lichthoofdigheid en kubisme. Voor elke ziekte heb je een speciale machine nodig voor de behandeling.

De hele County is één grote uitdaging
Je begint met je eerste ziekenhuis… en wat dan?
Durf je een grotere uitdaging in een druk ziekenhuis aan te gaan, zodra je de inwoners van een klein vissersdorp genezen hebt?
Verbeter je gebouwen, upgrade machines, personeel en de indeling om nog sneller nog meer geld te verdienen.
EAN: 5055277041923
artikelnummer: 
platform: SEGA, PlayStation 4

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie