Chorus – Day One Edition | Deep Silver

Speel als Nara, ooit de grootste krijger in de Circle, in haar zoektocht om de occulte sekte te vernietigen die haar constant achtervolgt en aan wie ze haar bestaan te danken heeft. Verkrijg verwoestende wapens en gebruik verbluffende krachten in deze nieuwe evolutie van ruimtesimulatie- en schietspellen. Neem het bevel over de Forsaken, een bewuste ruimtejager en verken oude tempels, riskeer je leven in spannende gewichtloze gevechten en waag je buiten de grenzen van de realiteit.

EEN VERHAAL VAN VERLOSSING – Speel als Nara, een weergaloze piloot die wordt gekweld door haar verleden, en de Forsaken, haar gewetensvolle schip. Samen beginnen ze aan een zoektocht naar verlossing die hen naar de verre uithoeken van de melkweg zal brengen, voorbij de grenzen van onze realiteit. Ze zullen moeten vechten om de weerstandskrachten tegen de Cirkel en zijn goeroe, de Grote Profeet, te verenigen.

GA OP AVONTUUR VOORBIJ DE VOID – Betreed een duister nieuw universum vol mysterie en conflict. Verken adembenemende plekken, van uitgestrekte ruimtestations tot onvoorstelbare bestaansgebieden. Neem deel aan spannende, gewichtloze gevechten te midden van adembenemende kosmische landschappen of in nauwe kristalheldere gangen. Chorus biedt je een sublieme ervaring waar de verkenning van de galactische uitgestrektheid van de ruimte en de waanzinnige actie samenkomen.

EEN PILOT, EEN SCHIP, EEN LEVEND WAPEN – Verkrijg wapens die even uniek als krachtig zijn, evenals vele gevechtsupgrades. Leer hoe je het unieke schuifmechanisme van Forsaken temt en gebruik zijn verbijsterende krachten van buitenzintuiglijke waarneming, teleportatie en telekinese om hele hordes vijanden te verslaan en titanische schepen te vernietigen. Combineer je krachten om dodelijke combinaties uit te voeren en word het ultieme levende wapen.

Belangrijkste kenmerken:

– Ervaar een snelle, dynamische actiegame die het ruimtesimulatie-schietgenre naar een heel nieuw niveau tilt.

– Vecht om de rebellen tegen de Circle en zijn sinistere goeroe, de Grote Profeet, te verenigen.

– Gebruik je wapens en zet je beste manoeuvres in om hele vloten van jagers, titanische schepen en onbekende entiteiten uit de Void te vernietigen.

– Ontdek, upgrade en gebruik verwoestende wapens en andere adembenemende krachten in ruimtegevechten.

– Betreed een duister nieuw universum vol mysterie en conflict. Navigeer door sublieme kosmische uitgestrektheden, uitgestrekte ruimtestations en andere must-see sci-fi-landschappen met next-gen 4K-graphics.
EAN: 4020628674366
artikelnummer: 
platform: Deep Silver, PlayStation 5

Prijs: 19.99  (klik hier voor meer informatie