Zoo Empire | UIG Entertainment

Het is een dierentuin en jij hebt de leiding! Laat je fantasie de vrije loop met de meest exotische leuke en opwindende dierentuin ooit. Zorg voor de gezondheid, het geluk en de voeding van uw dieren door werknemers in te huren en nieuwe dieren te adopteren terwijl u de vele verborgen functies in het spel ontgrendelt. Woon bezoekers bij door hen faciliteiten te bieden om te eten, drinken en souvenirs te kopen terwijl ze genieten van uw dierentuin.

Sportieve flexibele gameplay, kies uit de sandbox-modus waarin je de regels van het spel vaststelt, of ga de uitdaging aan om af te studeren van beginnende dierenverzorger tot wildlife-expert in de uitdagende carrièremodus!

Houd uw dieren, werknemers en bezoekers tevreden, houd het geld binnen, pad voor pad, dier voor dier, tentoongesteld per tentoonstelling, bouw uw eigen dierentuinrijk!

Van Koala’s tot Komodovaranen, kies uit meer dan 40 soorten en ondersoorten van dieren, waaronder zowel zeldzame als bedreigde diersoorten. Terwijl je voortdurend investeert in nieuw onderzoek, worden nieuwe dieren ontgrendeld zodat je ze in je ultieme dierentuin kunt opnemen. Maak uw bezoekers tevreden en verbeter de aantrekkingskracht van uw dierentuin met meer dan 200 gebouwen, items en faciliteiten om uw droomdierentuin te creëren, allemaal gemodelleerd in 3D.
Ontwerp, bouw en beheer de ultieme dierentuin
Creëer een natuurreservaat zonder parallel met Zoo Empire. Als eigenaar van uw dierentuin adopteert u dieren, landschap en bouwt u exposities, neemt u werknemers in dienst en beheert u ze en houdt u bezoekers tevreden terwijl het geld uw virtuele dierentuin binnenstroomt! Ontgrendel dieren, onderzoek nieuwe technologieën en leer alles over de uitdagingen van de hedendaagse dierenverzorging terwijl je de ladder van Zoodom opgaat.
Fun for All Types of Gamers Zoo Empire heeft een vertakte campagnemodus met 30 scenario’s voor diegenen die hun grootste uitdaging in hun dierentuincarrière willen ondernemen, of gewoon willen genieten van de sandbox-modus, waar je je eigen regels maakt en speelt zoals je wilt.
Word de Next Star-attractie Train je dieren om op te treden in spectaculaire shows die je bezoekers zullen plezieren en vermaken. Investeer in advertenties zodat uw dieren aan populariteit winnen. Je kunt je dierenprofielen opslaan voor je beste dieren om shows te geven en je andere dierentuinen te promoten!
Kies uw eigen carrièrepad Test uw capaciteiten als een financiële expert, of maak uw voeten nat in de wondere wereld van natuurbehoud. Zoo Empire heeft een carrièremodus met vertakte paden waarmee je de nadruk kunt leggen op het zakelijke of zoölogische einde van het runnen van je eigen dierentuin. Hoe dan ook, hoe je ook speelt, geen twee carrièrepaden of uitdagingen zijn hetzelfde!
Maak een rondreis door de dierentuin in stijl Kies uit drie trein- en bootontwerpen terwijl je toerfaciliteiten opzet door sporen aan te leggen of rivieren te graven voor spectaculaire rondleidingen rond je beste tentoonstellingen. Bekijk dan de line-up van uw bezoeker voor de spannende rit van uw leven!
Leg het moment vanuit elke hoek vast terwijl uw bezoekers versteld staan en zich vermaken met uw knuffelige wezens; bouw je eigen natuurfotoalbum door momentopnames te maken van je dieren met tientallen unieke levensechte animaties, allemaal in volledig 3D.
Wie zei dat leren niet leuk is? Zoo Empire is niet alleen leuk, het is ook de meest realistische en educatieve dierentuinsimulatie! Een uitgebreide tutorial laat je het spel intuïtief en moeiteloos leren spelen. Kom dan meer te weten over dieren, hun leefgebieden en gedrag terwijl je hun eigen heiligdom bouwt. Je zult misschien versteld staan van wat je leert …
EAN: 4020636130090
artikelnummer: 
platform: UIG Entertainment, PC Gaming

Prijs: 3.00  (klik hier voor meer informatie