Zengeon | Pqube

Geïnspireerd door de oude Chinese cultuur en goden, is Zengeon een uitdagende anime-roguelite. Ontdek het mystieke verhaal door geheugenfragmenten te verzamelen in niveaus die elke keer dat je speelt veranderen. Met elke keer willekeurige vijanden, power-ups, bazen en puzzels, kun je uitkijken naar eindeloze unieke runs, zowel solo als via online multiplayer!

Zes unieke personages
Elke student van het Celestial College beheerst een Guardian-geest met verbazingwekkende vaardigheden en functies! Vind het paar dat het meest bij je speelstijl past en vecht je een weg door de hordes van Darkness!

Roguelite Thrill
Als je sterft aan een van de vele gevaren, verlies je alles behalve de geheugenfragmenten die je hebt verzameld. Pas je aan de uitdagingen van Zengeon aan, alleen of met maximaal drie anderen online!

Dynamische power-ups
Gerandomiseerde power-ups geven je hits de kans om minions op te roepen, zoals bliksem elementalen, sneeuwstormen te veroorzaken of je te genezen. Vind je favorieten tijdens het mixen en matchen!

Traditie ontmoet Anime
De prachtige anime-style verbeeldt de oude Chinese cultuur op een super stijlvolle manier. Ontdek mystieke niveaus, vreemde dimenties en indrukwekkende arena’s vol passie voor detail.
EAN: 5060690791768
artikelnummer: 
platform: Pqube, Nintendo Switch

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie