Yakuza Like a Dragon | SEGA

Klim uit de goot
Ichiban Kasuga, een simpele pion in een laaggeplaatste yakuza-familie in Tokio, staat voor een gevangenisstraf van 18 jaar na het uit loyaliteit schuldig pleiten voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Hij verliest nooit zijn vertrouwen, zit braaf zijn tijd uit en keert terug naar de samenleving om te ontdekken dat buiten de cel niemand op hem wacht, en zijn clan is vernietigd door de man die hij het meest respecteerde.

Verward en helemaal alleen begint hij aan een missie om de waarheid achter het verraad van zijn familie te ontdekken, zijn leven terug op het juiste spoor te krijgen en doorheen zijn reis een onwaarschijnlijke held te worden voor de verstotenen van de stad.

Level up van de underdog tot de draak in dynamische RPG-gevechten
Ervaar dynamische RPG-gevechten als geen ander. Wissel tussen 19 unieke jobs, variërend van lijfwacht tot muzikant, en gebruik het slagveld als wapen. Gebruik baseball bats, parasols, fietsen, verkeersborden en wat ook maar voor handen is om wat schedels te kraken!

De criminele onderwereld is jouw speelplaats
Wanneer je niet bezig bent met het inbeuken van hoofden, kan je je ontspannen in de lokale speelhal met een aantal klassieke SEGA-games, het opnemen tegen de lokale bevolking op een kartbaan rond Yokohama, 50 unieke zij-verhalen voltooien of gewoon genieten van het decor van een moderne Japanse stad. Er is altijd iets nieuws te ontdekken!

Kenmerken:
– Word Ichiban Kasuga, een yakuza-pion verraden door de man die hij het meest vertrouwde
– Leef je uit in dynamische RPG-gevechten
– Het slagveld is je wapen – gebruik baseball bats, parasols, fietsen, verkeerdborden en wat er maar voor handen is om je vijanden uit te schakelen
– Rekruteer tot 7 handlangers uit de buitenwijken van de samenleving
– Breng tijd door met handlangers om hun vaardigheden te ontwikkelen en krachtige combo-vaardigheden te ontgrendelen
– Vind, maak en upgrade uitrusting om de sterkste vijanden te verslaan
– 19 unieke jobs (+2 DLC-jobs)
– 100+ gevechtsvaardigheden
– Meer dan 15 hilarische minigames
– 50 optionele zij-verhalen blazen de Japanse stad Yokohama nieuw leven in
EAN: 5055277039111
artikelnummer: 
platform: SEGA, PlayStation 4

Prijs: 22.00  (klik hier voor meer informatie