Xbox Series X – Forza Horizon 5 Premium Bundel | Microsoft

Deze Bundel Bevat:
– Xbox Series X console + voeding
– Wireless controller
– Ultra high speed HDMI kabel
– Forza Horizon 5 (digitaal)
– Forza Horizon 5 Hot Wheels
– Forza Horizon 5 welkomstpakket
– Forza Horizon 5 VIP-lidmaatschap
– Forza Horizon 5 Car Pack
– Forza Horizon 5 Expansion 2 (Zodra deze beschikbaar is)

Geef uw dromen kracht
Geoptimaliseerd voor Series X / S
Games die zijn gebouwd met de Xbox Series X | S-ontwikkelingskit laten aanzienlijk kortere laadtijden zien en verbluffende beelden tot 120 FPS.

Koop het een keer
Met Smart Delivery kun je een ondersteunde game één keer kopen en heb je altijd de best beschikbare versie voor elke console waarop je speelt.

Speel door
Van toekomstige avonturen en huidige obsessies tot klassieke titels, duizenden favorieten over vier generaties Xbox kijken en spelen het beste op Xbox Series X.

12 Tflops aan kracht
De 12 teraflops aan verwerkingskracht in het systeem op een chip (SOC) werken samen met AMD’s Zen 2 en RDNA 2 om werelden te creëren die een nadere beschouwing vereisen.

Ziet er beter uit, speelt beter
Uitgerust met AMD’s Zen 2 en RDNA 2, levert DirectX ray tracing levensechte verlichting, schaduwen en nauwkeurige reflecties om dynamische, levende werelden te creëren.

Luister, je bent omsingeld
3D Spatial Sound is de volgende evolutie in audiotechnologie, waarbij geavanceerde algoritmen worden gebruikt om meeslepende, levensechte werelden te creëren waarin u centraal staat in uw ervaring.

Echt 4K-gamen
De Xbox Series X levert sensationeel vloeiende framesnelheden tot 120 FPS met de visuele pop van HDR. Dompel jezelf onder in scherpere personages, helderdere werelden en onmogelijke details met natuurgetrouwe 4K

Ontwikkeld voor snelheid
Samen brengen het nieuwe systeem op een chip (SOC) en de Xbox Velocity Architecture snelheid binnen handbereik, en de aangepaste SSD en CPU van 1 TB geven je het stuur in handen, zodat je van 0-60 in maximaal 120 fps kunt gaan.

Go, Go, Go.
Snellere laadtijden. Drink snel. Games laden aanzienlijk sneller met de aangepaste SSD in de Xbox Series X.
Verander het spel. Met Quick Resume kun je naadloos schakelen tussen meerdere verschillende titels en direct doorgaan waar je was gebleven.

Verhoogde voorraad. Compromisloze prestaties
De Seagate Storage-uitbreidingskaart van 1 TB voor Xbox Series X | S wordt via de speciale uitbreidingspoort op de achterkant van de console aangesloten en repliceert de aangepaste SSD-ervaring van de console, waardoor extra game-opslag wordt geboden met dezelfde prestaties. (Apart verkocht.)

Achterwaarts compatibel met duizenden games
Bereid je voor op snellere laadtijden, hogere resolutie, stabielere framesnelheden en betere inputlatentie op duizenden Xbox One-, Xbox 360- en originele Xbox-games.

Technisch gezien
Van binnen naar buiten ontworpen
Het gestroomlijnde monolithische ontwerp van de Xbox Series X is het resultaat van het combineren van hardware- en software-innovaties met opzettelijke engineering om het toppunt van snelheid en prestaties te bereiken.

Luchtstroomkanalen
De Xbox Parallel Cooling Architecture is gebouwd met drie luchtstroomkanalen die de temperaturen die worden gegenereerd door de geavanceerde interne componenten gelijkmatig verdelen, waardoor de console koel en stil blijft.

Split moederbord
Een gesplitst moederbord houdt de interne onderdelen van de console gelijkmatig op temperatuur, waardoor een nog hoger uitgangsvermogen mogelijk is.

Koellichaam
Een koellichaamchassis is een uniek, niet-elektronisch onderdeel dat parallelle koeling combineert met een uniek ontwerp om de betrouwbaarheid van de prestaties te vergroten.

Dampkamer
De dampkamer in de Xbox Series X zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de kern.

Fluisterstille ventilator
Een verticaal luchtstroomsysteem zorgt ervoor dat de console soepel blijft werken en stil afkoelt.
EAN: 0196388146444
artikelnummer: 
platform: Microsoft, Xbox Series S/X

Prijs: 555.00  (klik hier voor meer informatie