Wild Hearts | Electronic Arts

Leer alles over oude tech om op reuzenbeesten te jagen. WILD HEARTS™ is een unieke variatie op het jachtgenre waarin oude tech je een kans geeft tegen angstaanjagende beesten met de woeste kracht van de natuur zelf. Jaag alleen of met vrienden in coöp op deze monsters.

Niemand weet nog waarom de Kemono hun rooftocht door het eens zo welvarende Azuma zijn begonnen. Gedreven door wanhoop gebruiken deze gigantische beesten de kracht van de oernatuur op de meest destructieve wijze. Even leek het erop dat niemand het tegen hun overweldigende macht kon opnemen. Maar er komt hoop in de vorm van een geduchte jager met dodelijke wapens en een oude technologie die het tij van de strijd kan keren: Karakuri.

WILD HEARTS, ontwikkeld door Omega Force, de Japanse studio achter de DYNASTY WARRIORS-franchise, neemt je mee op een avontuur in een fantasiewereld die is geïnspireerd door het feodale Japan. De jacht begint op 17 februari 2023.

JAAG OP GIGANTISCHE NATUURBEESTEN
Kemono zijn de belichaming van de kracht van de natuur. Deze reuzenbeesten zijn in de loop der tijd versmolten met de natuurelementen en hebben hun omgeving afgestemd op hun behoeften. Hoe kunnen gewone mensen zulke enorme vijanden verslaan? Dat vereist moed, sluwheid en veel vaardigheid. Overleef hun aanvallen, leer van hun gedrag en combineer je Karakuri en wapens om korte metten met deze monsters te maken.

CREËER JE EIGEN JACHTTERREIN
Jij bent de enige in Azuma die de Karakuri-technologie kan gebruiken. Met deze oude technologie kun je de omgeving transformeren naar creatieve jachtgebieden die ideaal zijn om de gigantische Kemono uit te schakelen. Sla materiaal in om vele soorten Karakuri te bouwen, afhankelijk van je behoeften, vaardigheden en de Kemono waartegen je vecht. Gebruik het materiaal om te verkennen, jezelf en je collega-jagers te verdedigen en de overhand te krijgen in de strijd.

JAAG SAMEN OF IN JE EENTJE
Sommigen genieten het liefst alleen van de spanning van de jacht. Maar zelfs de meest dodelijke jager kan worden geconfronteerd met een beest dat niet alleen kan worden verslagen. In WILD HEARTS kun je samen met maximaal twee vrienden (of andere spelers) op je prooi jagen. Als je in een gezelschap jaagt, kun je strijdplannen en speciale missies uitbreiden.

BEREID JE VOOR OM TE JAGEN, JAAG OM JE VOOR TE BEREIDEN
Hoe meer je jaagt, hoe meer vooruitgang je boekt. Creëer je personage, verzamel daarna materiaal op elke jacht en bouw een reeks pantsers en wapens om nog grotere beesten neer te halen. Kies uit acht verschillende contact- en afstandswapens (zoals de Karakuri Katana en Wagasa) die bij je speelstijl passen en maak zelf je uitrusting van de gevallen Kemono, die naar wens is aan te passen. Hoe verder je komt, hoe beter je uitrusting en hoe groter de beesten die je kunt verslaan.

VERKEN EEN FANTASIEVERSIE VAN HET MIDDELEEUWSE JAPAN
Ga volledig op in prachtige omgevingen, bezaaid met bouwwerken die ooit symbool waren van het dorpsleven, het geloof en de strijd, maar nu zijn opgeslokt door de natuur. Verken vier seizoensgebonden jachtgebieden: elke regio heeft zijn eigen prachtige landschappen en gevaren. Geniet van bloemrijke heuvels rond een kersenboom, een eiland met een waterval dat wordt omringd door de zee, een door oorlog verwoest fort dat is bedekt met herfstbladeren, en een oud kasteel dat in tweeën is gespleten door een beest, gevangen in een bevroren meer. De chaos die wordt veroorzaakt door de rusteloze Kemono zal de seizoenen op onverwachte manieren beïnvloeden, waardoor de jacht nog uitdagender wordt – totdat je het laatste jachtterrein bereikt.
EAN: 5035223125006
artikelnummer: 
platform: Electronic Arts, Xbox Series S/X

Prijs: 58.00  (klik hier voor meer informatie