void tRrLM2() // Void Terrarium 2 Deluxe Edition | NIS

void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 – Deluxe Edition bevat:
– void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 Nintendo Game
– Digitale soundtrack
– Mini artboek

Duik in de diepten van een verraderlijke wereld bedekt met giftige schimmels met void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2. Van de ontwikkelaars van Nippon Ichi Software komt het tweede deel in de Void Terrarium-serie. In deze wereld die wordt overspoeld door verval, blijft er één licht van hoop bestaan: een jong meisje genaamd Toriko, de laatste overlevende mens. Haar robotvriend die verzorger is geworden, Robbie, heeft haar weer gezond gemaakt in het comfort van een verbrijzeld terrarium dat is gemaakt met behulp van een ontmantelde AI. Dit unieke terrarium herbergt de enige leefomgeving die niet wordt aangetast door de dodelijke schimmelgroei en biedt een veilige haven voor jonge Toriko.

Ondanks dat hij het complot van cloudAI nauwelijks heeft overleefd, heeft Toriko opnieuw een mysterieuze levensbedreigende ziekte gekregen. Robbie moet zijn best doen om Toriko veilig te houden terwijl hij de slepende herinneringen van cloudAI verkent om het terrarium te onderhouden en een remedie te vinden voor Toriko’s onbekende kwaal. Verken deze grimmige maar grillige post-apocalyptische wereld en zijn eindeloze ondergrondse zijwegen en leidingen om materialen te verzamelen en noodzakelijke items te maken om je statistieken te verbeteren en de laatst overgebleven mens te redden van een naderend overlijden.

Wapenmeester: Verbeter je favoriete wapen terwijl je door de kerkers vordert. Door wapens te beheersen, krijg je extra kracht die je nodig hebt om Toriko te beschermen!
Mystery Bonussen: Mystery Rooms zijn toegankelijk via gele portalen en bieden zeldzame kisten met een groot aantal voordelen, waaronder krachtige uitrusting, nieuwe vaardigheden of ultrazeldzame vaardigheden die het verloop van je expeditie kunnen veranderen!
Aanpasbare Companion: In tegenstelling tot de originele game, biedt void* tRrLM2(); // Void Terrarium 2 nieuwe aanpassingsopties voor Toriko, waaronder nieuwe kleding, kapsels en accessoires! Geef haar de make-over van haar dromen!
Terrariumverzorging: Houd de vochtigheid en temperatuur van je terrarium op peil door zaden te planten en ze te verzorgen terwijl ze groeien! Oogst vervolgens de nieuwe planten om het terrarium te versieren.
EAN: 0810100860578
artikelnummer: 
platform: NIS, PlayStation 4

Prijs: 48.00  (klik hier voor meer informatie