Unbound Worlds Apart | Alien Pixel Publishing

Waag je in prachtige realiteiten door magische portalen te toveren om jouw soort te redden van het kwaad dat je wereld teistert.

Verkenning, puzzels en platformelementen wachten op je in dit sfeervolle 2D-spel.

Unbound: Worlds Apart is een sfeervolle puzzelplatformgame die je onderdompelt in prachtige, handgemaakte werelden waar je magische portalen kunt oproepen om puzzels op te lossen.

Spelers zullen een verbluffende, handgemaakte wereld verkennen en een duister sprookje verkennen dat erom smeekt om ontrafeld te worden.

Tijdens de jaarlijkse viering van The Guardian wordt de wereld van Vaiya aangevallen door mysterieuze kwade krachten. Een paar tovenaars slagen erin om aan de aanval te ontsnappen, maar de wereld is nu beschadigd en zit vol met kwaadaardige creaties. De enige hoop is nu gericht op Soli, omdat de oude tovenaars nu te zwak zijn om terug te vechten. Op zoek naar wraak, omdat hij zijn liefste broertje heeft verloren in deze meedogenloze strijd, moet Soli al zijn krachten gebruiken en de manier vinden om het kwaad terug te vechten en de vrede in de wereld te herstellen.
EAN: 5060522098607
artikelnummer: 
platform: Alien Pixel Publishing, PlayStation 5

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie