Train Sim World 2020 Collector’s Edition | Dovetail Games

Bestuur machtige machines die met adembenemende snelheden over de hele wereld reizen! Train Sim World® plaatst je aan het stuur van hogesnelheidstreinen, vrachtdiensten en intercitylocomotieven en daagt je uit om een aantal taken over de hele wereld uit te voeren. Leef je Rail Sim-dromen en verken zeer gedetailleerde en meeslepende omgevingen, waarbij je de beste uitkijkpunten vindt om die unieke opnamen te maken. Train Sim World® is rijk aan details en authenticiteit, waarbij elke besturing opnieuw is gemaakt met behulp van Unreal Engine 4®-technologie, samen met de eigen SimuGraph® voertuigdynamiekmotor van Dovetail. Voel de spanning terwijl je de cabine instapt en de dagelijkse kolossen bestuurd die duizenden tonnen passagiers en vracht van stad naar stad trekken! Heb jij het in je om je plaats als treiningenieur te verdienen ?!

Rise to the Challenge
Bestuur treinen op enkele van de drukste spoorwegen ter wereld, van het centrum van New York tot Londen en meer. Je vaardigheden, focus en uithoudingsvermogen worden tot het uiterste getest wanneer je wordt gevraagd om passagiers en belangrijke vracht volgens strakke schema’s af te leveren.

Voel het detail
Bedien een complete interactiviteit in de cabine, bedien een verscheidenheid aan verschillende locs en ervaar ongelooflijke details terwijl je enkele van ‘s werelds grootste en krachtigste treinen in actie brengt.

Leef een ‘Day-in-the-Life’
Servicemodus biedt een recreatie van volledige 24-uursroosters op basis van real-world operaties. Neem de controle of rijd mee als passagier – de keuze is aan jou.

Speel op elk niveau
Train Sim World® is geschikt voor spelers van alle niveaus, met begeleide tutorials die alles bevatten wat je moet weten om een treinliefhebber te worden. Klim in de cabine en leer stap voor stap een aantal heel verschillende locs te bedienen, snel van beginner naar expert.

Word de ultieme navigator
Navigeer door drukke netwerken, overwin ongunstig weer en reageer op noodsignalen. Je missie verandert nooit: bereik je bestemming veilig en kom niet te laat!
EAN: 5060206690967
artikelnummer: 
platform: Dovetail Games, PC Gaming

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie