The G-Lab Korp Thallium Gaming Headset 7.1 Digital Sound – RGB | The G-Lab

Brede compatibiliteit van apparatuur: Maak verbinding met vrijwel elk apparaat, inclusief PS5, PS4, PC via een 3,5 mm kabel.

7.1 DIGITAAL SURROUND-GELUIDSSYSTEEM OM IN DE GAME TE DUIKEN!

De allesomvattende vorm is ontworpen om je in het middelpunt van de actie te plaatsen. Deze gesloten headset is ideaal voor het spelen in LAN en het maximaliseren van je spelvermogen. De oorschelpen van geheugenfoam zijn ontworpen met een lichte hoek van 5 graden voor een perfecte grip bij lange games.

7.1 DIGITAAL SURROUND-GELUIDSSYSTEEM
Verhoog je spelpotentieel met het surroundgeluid van de Korp Thallium. De 7.1 meerkanaals geluidstechnologie zorgt voor een nauwkeurige en getrouwe ruimtelijke weergave van alle geluidseffecten uit je favoriete games.
Je zult in staat zijn om de bron van elke voetstap, elke explosie en alles wat er gebeurt in je game te herkennen. Pas alle geluidseffecten aan met de speciale Windows-software.

MICROFOON MET ACTIEVE RUISONDERDRUKKING
Met zijn microfoon met ruisonderdrukking is de Korp Thallium de beste troef van je team! De technologie van actieve ruisonderdrukking elimineert storende achtergrondgeluiden, zodat je je kunt richten op geluid dat dichterbij is. Je stem klinkt helderder, zodat je kristalhelder kunt communiceren!

GEHEEL AFGESCHERMD
De Korp Thallium is een volledig gesloten koptelefoon zodat je je volledig kunt concentreren op je game. De oorschelpen passen perfect op je oren en zijn bekleed met geheugenfoam voor langdurig comfort.
Of je nu thuis bent of in een toernooi speelt: de Korp Thallium wordt je meest waardevolle strijdmakker!

VOLLEDIG AANPASBAAR
Met de speciale Windows-software kun je de instellingen van de audio-equalizer, de microfooneffecten, het volume en de ruimtelijke geluidsweergave aanpassen.
Ervaar de volledige kracht van de game met 7.1 surroundgeluid en pas de bron van het geluid aan om alle geluiden in de game duidelijker te horen!
EAN: 3760162063257
artikelnummer: 
platform: The G-Lab, PC Gaming

Prijs: 44.00  (klik hier voor meer informatie