The G-Lab Keyz Palladium Gaming Membrane Keyboard – Illuminated RGB | The G-Lab

De Keyz Palladium is het geheel nieuwe The G-Lab high performance gaming membraan toetsenbord! Dit model staat garant voor snel, nauwkeurig en comfortabel typen. Er zijn 11 vooraf ingestelde achtergrondverlichtingsmodi en 7 verschillende kleuren om aan te passen. Dankzij de 15 macro’s en 5 verschillende profielen bent u sneller in het spel voor uw complexe acties. De magnetische polssteun garandeert een perfect comfort voor uw lange spelsessies.

Kenmerken:

– Ultraresponsieve en stille staking.
– RGB-achtergrondverlichting 11 Effecten.
– Verwijderbare magnetische polssteun.
– 15 aanpasbare macro’s.
– Bestand en duurzaam.
– Compatibel op PC – PS4 – Xbox One.

Reactieve en stille manier van typen:

Word sneller dan ooit om te typen op het toetsenbord met het Keyz Palladium-toetsenbord. Speciaal ontworpen voor het spel, zijn ultra-responsieve toetsen garanderen je een optimale reactietijd om je tegenstanders te overtreffen in cruciale situaties.

De toetsen zijn efficiënter dan andere membraantoetsenborden op de markt en bieden een comfortabele en stille manier van typen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Uw vrienden en familie zullen nooit meer klagen over het lawaai van uw toetsenbord.

11-effect RGB-achtergrondverlichting:

Fleur uw bureau op met de Keyz Palladium en zijn glanzende RGB-achtergrondverlichting. Kies uit 11 gevarieerde en dynamische lichtmodi, afhankelijk van uw wensen. Het is ook mogelijk om de toetsenbord-LED’s aan te passen met 7 verschillende kleuren.

De achtergrondverlichting van het toetsenbord is op 2 mogelijke manieren geconfigureerd: vanuit onze speciale Windows software of direct op het toetsenbord met zeer eenvoudige toetscombinaties.

Magnetische polssteun:

Het hebben van een goede polshouding is essentieel voor het spelen in de beste omstandigheden. Daarom hebben we de Keyz Palladium uitgerust met een uitneembare polssteun. Het ergonomische ontwerp garandeert een absoluut comfort voor uw polsen.

U kunt enkele uren spelen zonder het minste ongemak of pijn in uw polsen. In tegenstelling tot andere toetsenborden is deze polssteun magnetisch. Het bevestigt en verwijdert zeer gemakkelijk.

15 Programmeerbare macro’s:

Dankzij onze speciale Windows-driver kunt u alle toetsen van het toetsenbord programmeren om uw macro’s te maken.

Hierdoor kunt u sneller zijn dan uw tegenstanders en krijgt u een duidelijk voordeel bij het uitvoeren van complexe acties in het spel. Met 5 verschillende profielen heb je in totaal 15 macro’s beschikbaar die je naar wens kunt gebruiken en veranderen.

Robuust en duurzaam:

Dit toetsenbord is gemaakt van ABS, een bijzonder bestendig thermoplastisch materiaal: u zult nooit bang zijn om het per ongeluk te laten vallen. Het toetsenbord weegt 800 g en blijft perfect stabiel als je speelt, het zal geen enkele centimeter bewegen op je bureau.

De versterkte gevlochten kabel is ook ontworpen om lang mee te gaan. In geval van vragen of problemen staat ons team altijd klaar om u te helpen en binnen 24 uur te reageren.

Cross-platform compatibiliteit:

Zeer eenvoudig te gebruiken, sluit de Keyz Palladium gewoon aan en het werkt direct. Anti-ghosting stelt u in staat om 26 toetsen tegelijk in te drukken zonder dat er ook maar een klein belangenconflict ontstaat in uw meest complexe in-game acties.

Speel je favoriete spellen in elk medium. De Keyz Palladium wordt aangesloten op USB en is compatibel met de PC, PS4 en Xbox One.

Specificaties:

– Type toetsenbord: Zeer reactief membraan.
– Dispositie: Qwerty.
– Achtergrondverlichting: RGB per zones.
– Aantal anti-ghosting sleutels: 26.
– Aantal programmeerbare macro’s: Het hele toetsenbord.
– Multimedia snelkoppelingen: 12.
– Spelwijze: Windows Lock Key / Omkeer Richtingstoetsen.
– Compatibiliteit: Windows, Playstation, Xbox One.
– Afmetingen: 467*211*30mm.
– Gewicht: 807g.
– Software: Compatible Windows.
– Connector: USB.
EAN: 3760162065268
artikelnummer: 
platform: The G-Lab, PC Gaming

Prijs: 25.00  (klik hier voor meer informatie