The Falconeer | Koch Media

The Falconeer werkt met Smart Delivery – Koop de game éénmalig en speel op zowel Xbox One als Xbox Series X.

Generaties van giftige beslissingen en verraad borrelen op, terwijl facties botsen

Word The Falconeer en zweef door de lucht aan boord van een krachtige Warbird. Ontdek geheimen die verloren zijn gegaan in de zee terwijl je je aansluit bij of je verzet tegen verschillende facties en clans verspreid over de mysterieuze wereld van The Great Ursee. Profiteer van meerdere Falconeer-klassen met individuele statistieken, wapens en oorlogsvogels die kunnen worden geüpgraded door gevechten te winnen, missies te voltooien, geheimen te ontdekken of Mutagens of Chants toe te passen. Gebruik oceaanthermische energie om te duiken, te ontwijken, te rollen en te draaien en zo een voordeel te behalen.

The Falconeer is een open wereld luchtgevechtspel, met snelle, meedogenloze luchtgevechten en een diepgaande verkenning van een ongelooflijke open wereld, niet alleen boven de wolken, maar ook tussen de golven en door de dieptes van de oceaan.

Ontdek en vlieg: The Great Ursee is een oude wereld, gevuld met prachtig gedetailleerde locaties om te verkennen, niet alleen boven de wolken, maar ook onder de golven. Ontdek ordelijke beschavingen, evenals wilde en gevaarlijke kusten vol schatten, piraten, verloren technologie en verbazingwekkende wezens.

Snelle, wrede luchtgevechten: gevechten in The Falconeer zijn snel, meedogenloos en verwoestend. De unieke vaardigheden van Warbirds zorgen voor een ongeëvenaard niveau van controle en beweeglijkheid, waardoor epische gevechten ontstaan met vijanden zoals War Falcons, Weaver-draken, Mantarays en Razorbeetles.

Facties: De rijke elite maakt gebruik van luchtschepen en Falconeers om hun bezittingen te beschermen, terwijl revolutie en protest borrelen onder de onderdrukten en armen. Steun jouw factie en voer vliegmissies uit die het lot van zowel je kameraden als jezelf kunnen veranderen.

Meerdere epische verhaallijnen: kies het oorsprongsverhaal van je unieke personage en bouw een onbreekbare band op tussen speler en vogel door middel van een van de vele speelbare campagnes, omgeven door een wereld boordevol zijmissies en vogelvrije verkenning die je niet wilt missen!

Upgraded Wings: Koop nieuwe wapens, bepantsering, cosmetica en mutagene wapens om je rijdier te perfectioneren – wat het ook kost.

De Day One Edition bevat de volgende exclusieve inhoud:
– Omkeerbare inlay
– Falconeer lenticular
– Stickervel
– Digitale soundtrack – Bekroonde componist Benedict Nichols brengt een unieke en eclectische soundtrack samen van Mongoolse keelzang tot messcherpe synthesizers en orgel, van Balkankoren tot doedelzak en cimbalom. Ervaar de sonische wereld van de mysterieuze Ursee terwijl facties botsen in een gevecht om het verleden te bewaren of de verschrikkelijke gevolgen ervan te ontvluchten.
– De digitale Falconeer-spelgids – de ultieme gids voor dit ongelooflijke spel
EAN: 5060188672623
artikelnummer: 
platform: Koch Media, Xbox One

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie