Terra Trilogy | Funbox

Terra Trilogy biedt drie volledige games in één pakket die een eerbetoon zijn aan het klassieke en retro arcade-genre van de jaren 80.

Terra Lander – is een eerbetoon aan de klassieke begintijd van arcade-retro. Navigeer de speler naar het landingsplatform door twintig steeds moeilijker wordende levels binnen de tijdslimiet en met voldoende brandstof. Bewegen of schieten verbruikt brandstof, hoewel niveaus kunnen worden aangevuld door op de brandstoftanks te schieten. Als u zonder brandstof komt te zitten, verliest u de controle en kunt u niet vuren. Als alle brandstofstortplaatsen op een bepaald niveau worden vernietigd, wordt de brandstoftankcapaciteit van de speler verdubbeld voor het volgende niveau. Vermijd de bewegende deuren en steeds duivelse vijanden. Vind de schakelaars voor de deuren die je de weg blokkeren. Wanneer een leven verloren gaat, wordt de speler tijdelijk beschermd tegen vijandelijk vuur, dit wordt weergegeven door een elektrisch cirkelvormig veld rond de lander net nadat deze is respawnen

Terra lander II – Rockslide Rescue Deze keer moet je de mensachtigen van de landingsplatforms van de planeet redden door middel van tien niveaus van oplopende moeilijkheidsgraad. Navigeer de speler naar het landingsplatform door steeds moeilijkere levels binnen de tijdslimiet en met voldoende brandstof. Bewegen of schieten verbruikt brandstof, hoewel niveaus kunnen worden aangevuld door op de brandstoftanks te schieten. Als u zonder brandstof komt te zitten, verliest u de controle en kunt u niet vuren. Als alle brandstofstortplaatsen op een bepaald niveau worden vernietigd, wordt de capaciteit van de brandstoftank van de speler verdubbeld voor het volgende niveau. Als alle levels voltooid zijn, herhalen ze met een iets hogere moeilijkheidsgraad.

Terra Bomber – wordt gepresenteerd als een tweedimensionale zijwaartse scroller, gebaseerd op de klassieke arcade-shooters uit de jaren 80. Bestuur je vaartuig over tien steeds moeilijker wordende terreinen terwijl je de verschillende kanonposities, raketten en slechteriken ontwijkt met slechts één doel; om de basis aan het einde van het level te vernietigen. Om te helpen bij zowel de aanval als de verdediging heeft de speler zowel geweren als bommen die in kracht kunnen worden vergroot door power-ups te verzamelen.
EAN: 5055377603656
artikelnummer: 
platform: Funbox, PlayStation 4

Prijs: 22.00  (klik hier voor meer informatie