Sword of the Necromancer | Just for Games

Wat zou jij doen om iemand van wie je houd terug te brengen?

Zwaard van de Necromancer is een dungeon-crawler actie-RPG met Rogue-achtige elementen waar u uw verslagen vijanden kunt doen herleven om ze naast je te laten vechten.

Verander je vijangen in bondgenoten met behulp van het Zwaard van de Necromancer en help Tama de diepten van de kerker te bereiken om genoeg kracht te krijgen om Koko terug uit de dood te halen.

Verzamel een klein leger van monsters, zelf uit te rusten met wapens en relikwieën en verhoog de levels van de bewakers die tussen jou en je doelwit staan.

Kenmerken:

– Verander je vijanden in bondgenoten: gebruik het Zwaard van de Necromancer om verslagen monsters nieuw leven in te blazen en ze naast je te laten vechten.
– Verzamel wapens en relikwieën: elk wapen is anders dan de anderen, dankzij de procedurele wapen generatie systeem, waardoor ze verschillende effecten en eigenschappen hebben..
– Vecht met alle macht: versla je vijanden met behulp van een verscheidenheid aan wapens en objecten en het domineren van de vloeistof head-to-head battle systeem.
– Level up: verbeteren van je personage door te vechten vijanden en upgrade je stats. Verbeter uw opgeroepen monsters door te vechten samen met hen.
– De dood is niet het einde: Elke poging krijgt u dichter bij de Necromancer. Je verliest al je uitgeruste wapens en monsters, maar u zult de helft van het niveau dat u in uw run bereikt behouden.
– Leer de waarheid: Tama Ontdek en Koko’s verleden als u door de kerker beweegt.
– Lokale co-op te spelen: Gebruik de Kolf van Homunculus om een kopie van de speelbare karakter en spelen te creëren met een vriend in de lokale co-op spel.
EAN: 8437021082111
artikelnummer: 
platform: Just for Games, PlayStation 4

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie