Space Junkies VR (PSVR Required) | Ubisoft

Space Junkies is een intuïtieve VR arcade shooter waar je vol gas door de dodelijke Orbital Arenas vliegt en extreme gevechten doorstaat!

De Dirty Bowl
Als je dacht dat het heelal vijandig was…wacht dan maar tot je in de Dirty Bowl speelt! De dood komt snel en hard van alle kanten als je vliegensvlug je weg vecht door Orbital Arenas (‘Orenas’) -ontworpen om te doden en gebouwd voor sensatie!

Multiplater propvol adrenaline
Je maakt deel uit van de elite Tribes van schietgrage Spacers. Vecht het uit in verraderlijke 2-vs-2en 1-vs-1gevechten.

Leer je lichaam kennen
Dankzij complete VR belichaming ben je in staat om je handen en lichaam te gebruiken om zo instinctief de omgeving en je wapens te manipuleren, terwijl het gebruik van motion control in de controllers je volledig met je wapens los laat gaan.

Volledige VR-navigatie in de ruimte
Ontwijk en manoeuvreer dwars door vijandige ruimteomgevingen en vlieg in 360° rondom slagvelden. Je overzicht wordt volledig op zijn kop gezet als tegenstanders snel, hard en van alle kanten op je af komen!

Verandering van wapens doet …doden?
Met absurde wapens, van Sunblasters tot Bioguns, kun je van alle kanten en met beide handen je tegenstanders in de smiezen houden en uitschakelen.

Hee schatje, hoor je me?
Een breed ruimtelijk geluid dompelt je volledig onder in de explosieveomgevingen.

Niet van deze wereld!
De eigenzinnige en prachtige eigenschappen van micro-zwaartekracht zijn je Virtual Playground! Van kettingreacties en dynamische belichting tot breekbare omgevingen: het slagveld past zich aan aan jouw input.
EAN: 3307216110637
artikelnummer: 
platform: Ubisoft, PlayStation 4

Prijs: 5.00  (klik hier voor meer informatie