Shadows Awakening | Kalypso

A Tale of Two Worlds
– In een parallel universum bewoond door demonen en monsters; schakel naadloos tussen het Schaduwrijk en het sterfelijke vlak en zie een aangrijpende verhaallijn in een wereld vol mythes, lotsbestemmingen en legendarische wezens.

Uniek partysysteem
– Meerdere personages in één demon, elk met hun eigen persoonlijkheid met interne dialogen, rivaliteiten en communicatie tussen de personages.

Grote verscheidenheid aan vaardigheden en personages
– Kies uit 3 helden, elk met hun eigen persoonlijke verhaallijnen, speurtochten en dialogen. Consumeer de zielen van 14 speelbare personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden, zoals Kalig the Bandit King en Evia, Daughter of Fire.

Tactical Realtime Combat
– Combineer de vaardigheden van je verschillende personages om de effecten van je verwoestende vaardigheden en spreuken te maximaliseren.

Uitgebreide gameplay
– 20+ uur voor een enkele playthrough, maar met aanzienlijke opties voor herspeelbaarheid die oplopen tot 60+ uur voor de volledige ervaring.

Uitdagende puzzels
– Complexe puzzels zijn verspreid over het spel en leiden je langs een levendig aantal locaties, van rustieke steden tot de diepste en donkerste kerkers.

Crafting and Looting System
– Uitgebreid crafting en plundering systeem laat je beloningen gebruiken om de ultieme avonturier te configureren.

Volledig gesproken
– Alle dialogen worden volledig verteld, inclusief acteurs als Tom Baker.
EAN: 4260458360620
artikelnummer: 
platform: Kalypso, Xbox One

Prijs: 8.00  (klik hier voor meer informatie