Rush: A Disney Pixar Adventure | Disney

In Rush: A Disney Pixar Adventure kunnen fans van alle leeftijden met hun gezinnen de prachtige werelden van zes populaire Disney Pixar-films verkennen. Speel met zn tweeën of vorm een team een personage uit The Incredibles, Ratatouille, Up, Cars, Toy Story en Finding Dory om puzzels op te lossen en geheimen te ontdekken. Alles is volledig geremasterd in 4K Ultra HD en HDR.
Red de wereld in je eigen intense avontuur. Speel samen met het hele gezin en beleef avonturen met Woody, Bliksem McQueen en anderen in deze unieke Pixar-ervaring.
Co-op-gameplay. Vorm een team met Pixar-personages om de uitdagingen aan te gaan of speel met zn tweeen in co-op op een gedeeld scherm of via Xbox Live.
Verken en ontdek. Los puzzels op en ontdek verborgen geheimen in de Pixar-werelden met herkenbare omgevingen en geluiden. Ontmoet nieuwe vrienden en ontgrendel allerlei avonturen.
Ondersteunt Xbox Play Anywhere. Speel gewoon verder op een andere Xbox One of Windows 10-pc. Je behoudt al je opgeslagen games, uitbreidingen en achievements.
EAN: 0889842228779
artikelnummer: 
platform: Disney, Xbox One

Prijs: 19.99  (klik hier voor meer informatie