Root Film | Pqube

Root Film is een spannend avonturenspel met beeldromanelementen. Volg Rintaro Yagumo die wordt gekozen als regisseur voor het heropgestarte ‘geheime Shimane-dramaproject’, een tv-serie die 10 jaar geleden om onbekende redenen werd geannuleerd. Zijn opwinding voor deze geweldige kans wordt snel beteugeld wanneer een afschuwelijke moord hun locatiescoutingproces onderbreekt.

Volg hem en een cast van unieke en gedenkwaardige personages terwijl ze dieper in een spannend mysterie worden getrokken. Word je eigen detective terwijl je de waarheid ontrafelt door middel van onderzoekende spelmechanismen, die een nieuwe laag toevoegen aan de beeldromanformule.

Prachtige handgetekende illustraties

Van personageontwerpen tot omgevingen: Root Film wordt tot leven gebracht door schitterend grafisch werk. Elke scène wordt perfect in beeld gebracht, met nauwgezette details en een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet.

Reis door de Shimane-prefectuur

Bezoek meerdere locaties door de gehele Shimane-prefectuur terwijl je probeert de waarheid te vinden achter het ‘geheime Shimane-dramaproject’!

Word je eigen detective

Met het ‘Intuïtie’-mechanisme kunnen spelers trefwoorden verzamelen tijdens gesprekken in het spel. Nadat het is geactiveerd, onthult ‘Intuïtie’ woorden op het scherm die essentieel zijn voor onderzoeken en confrontaties.

Neem het op tegen verdachten

Nadat je voldoende trefwoorden hebt verzameld, kun je verdachten confronteren in de ‘Max Mode’ om een mysterie op te lossen. In deze vechtspelachtige confrontatie moet je ervoor zorgen dat er genoeg bewijs is verzameld voordat je de confrontatie aangaat om de verdachten succesvol voor het gerecht te brengen.
EAN: 5060690792147
artikelnummer: 
platform: Pqube, PlayStation 4

Prijs: 22.00  (klik hier voor meer informatie