RAID: World War 2 | 505 Games

RAID: World War 2 is een voor vier spelers cooperatieve shooter vol met actie die zich afspeelt in een tijd toen de Nazi oorlogsmachine aan de winnende hand was en de hoop schaars was. Tijdens de wereldwijde strijd tegen het kwaad worden vier krijgsgevangenen gevonden in een inval op een Gestapo gevangenis. Zij worden bevrijd door een een geheime Britse geheime agent ‘Mrs. White,’, die mensen zoekt om Hitler en zijn derde rijk voor eens en voor altijd te vernietigen.

Klassen: Spelers kunnen kiezen uit vier verschillende klassen: Recon, Assault, Insurgent en Demolitions. Elke klasse heeft zijn eigen ontwikkelde vaardigheden waarmee een specifieke speelstijlen mogelijk is.

Oorlogskreten: Elke klasse heeft zijn unieke oorlogskreet. Een krachtige eigenschap die ontketend kan worden ter bescherming van de speler en zijn hele team. Als de speler bijvoorbeeld de strijdkreet Berserk activeert kunnen de spelers voor een beperkte tijd ongelimiteerd munitie afvuren zonder deze munitie kwijt te raken.

Karakter aanpassingen: Onze vier helden zijn de beste strijders uit Groot-Brittannie, VS, Duitsland en de Sovjet-Unie. Elke strijder heeft een uniek uiterlijk en volledig aanpasbare uniform.

Wapen aanpassingen: Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden een heleboel nieuwe wapens geintroduceerd. RAID World War 2 stelt spelers in staat om dit arsenaal aan wapens te gebruiken, up te graden en aan te passen.

Invallen: Deze inval operaties bieden de speler compleet nieuwe verhaallijnen en avonturen , unieke inhoud en doelstellingen. De risicos zijn groter, maar natuurlijk de beloningen ook groter.

Uitdagingskaarten: Spelers kunnen deze kaarten verdienen en weer besteden om zo de regels van een inval te beinvloeden. Zo kan de speler bijvoorbeeld de munitie van de vijand te verminderen, maar dit betekend wel dat de impact van vijandige hit veel groter wordt.

Locaties voor invallen: Spelers kunnen invallen plegen op alle historisch belangrijke plaatsen door oorlog verscheurd Europa. Van de machtige betonnen bunkers in Berlijn met luchtdoelgeschut tot aan de idyllische brug over de Elbe. Spelers krijgen de kans om Hitlers Derde Rijk overal af te slachten.
EAN: 8023171040851
artikelnummer: 
platform: 505 Games, PlayStation 4

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie