Race with Ryan | Outright Games

– Race voor de overwinning in de kleurrijke wereld van YouTube-sensatie, Ryan
– Daag jezelf uit in de carrière-modus of race met vrienden in split-screen play
– Met eenvoudige raceknoppen, automatische versnelling, automatische besturing en zelfstudie kan iedereen spelen
– Ontgrendel meer dan 20 Ryan’s World speelgoedfiguren en voertuigen, waaronder Moe, Gus, Alpha Lexa, Peck en Ryan zelf!
– Vlieg rond 6 magische locaties, waaronder The Toy Shop, Fantasy Park, Wild West en Spooky Land

Productomschrijving
Neem het stuur als Ryan en al je favoriete Ryan’s World-vrienden! Ryan’s World is tot leven gekomen en het is net zo kleurrijk, leuk en snel als je je had voorgesteld. Kies een racer, ga naar een van de zes magische locaties en stap op het gas om je vrienden en familie te laten zien wie de snelste racer is. Dit is geen gewoon kampioenschap! De beroemde Mystery Eggs van Ryan zijn verspreid over elke baan en ze zitten vol verrassingen die je helpen door het peloton te komen – zoals Burger Shields, Sticky Slime, Trick Surprise Eggs en nog veel meer.

Een enorme cast van Ryan’s World-personages is hier om te racen, waaronder politieagent Ryan in zijn patrouillewagen, Red Titan, Gus the Gummy Gator, Pirate Combo Panda, plus nog veel meer die je ontgrendelt terwijl je je een weg baant naar de top. Van de miniatuur speelgoedwereld van Fantasy Park tot het piratenrijk van Treasure Island en verder, elke wereld zit vol met geheime paden, glibberige glijbanen en de fantasie van kinderen!

Met eenvoudige bediening, optionele automatische versnelling en een tutorial om jongere spelers door hun eerste videogame te begeleiden, zullen bestuurders van alle leeftijden dol zijn op racen met Ryan. Race je een weg naar de top in Career Mode of rijd langs je vrienden in races met 2 of 4 spelers op een gedeeld scherm, het plezier blijft maar komen. Ben jij als eerste over de finish?
EAN: 5060528033831
artikelnummer: 
platform: Outright Games, PlayStation 4

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie