Port Royale 4 | Kalypso

Vaar uit en sluit je aan bij de koloniale machten van Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland in hun strijd voor de suprematie van het Caribisch gebied in de 17e eeuw. In ‘Port Royale 4’ neem je als jonge en ambitieuze gouverneur de leiding over een kolonie, en doe je wat er nodig is om je kleine nederzetting te beheren en uit te bouwen tot een bruisende handelsstad.

Ontwikkel productieketens die meerdere eilanden met elkaar verbinden en creëer complexe handelsroutes over het Caribisch gebied, die voorzien in de steeds groeiende behoeften van de steden. Maak gebruik van de gedetailleerde zeekaart om gebieden met stormachtig weer, kliffen of ondiep water te vermijden. Voer taken uit voor de onderkoning van je land en verbeter je reputatie om stadsgebouwen, schepen en meer te ontgrendelen. Verover de steden van rivaliserende naties of jaag hun vloot op met een kaperbrief terwijl je ook goed oplet voor piraten en andere kapers.

Voor het eerst in de Port Royale serie vinden zeeslagen plaats via turn-based gevechten, met maximaal 8 schepen tegelijkertijd en tactische kapiteinsmanoeuvres die het tij kunnen keren in zelfs de meest hopeloze situaties, voor een glorieuze overwinning.

– Kies uit vier koloniale grootmachten: Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland, elk met verschillende voordelen en unieke gameplay-stijlen.
– Speel vier uitgebreide campagnes voor één speler, die elk land volgen op weg naar suprematie.
– Benoem een leider voor je avontuur en kies uit vier verschillende personageklassen: de Explorer, de Merchant, de Buccaneer en de Pirate – elk met hun eigen voor- en nadelen.
– Initieer en beheer de handel met 60 Caribische steden in een enorme 3D-spelwereld. Blijf uit de buurt van kliffen, ondiep water en regio’s met stormachtig weer om je handelsroutes te optimaliseren.
– Kies uit 50 gebouwen, waaronder 25 productielocaties, om goederen zoals rum te produceren. Bouw stadsgebouwen met buurteffecten om de productiviteit te optimaliseren en het algemene geluk van je burgers te beheren.
– 18 historisch authentieke scheepstypen uit de late 16e en 17e eeuw.
– Voer tactische, turn-based zeeslagen uit met krachtige kapiteins.
– Licenties, bouwvergunningen, nieuwe gebouwen en schepen kunnen worden ontgrendeld door je reputatie binnen je land te vergroten.
EAN: 4020628713348
artikelnummer: 
platform: Kalypso, Xbox One

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie