Planescape Torment + Icewind Dale Enhanced Edition | Skybound Games

Planescape Torment Enhanced Edition
‘Wat kan de aard van een man veranderen?’

Jij bent de Nameless, een kolossale figuur bedekt met littekens en tatoeages verzameld in de loop van ontelbare levens-geen van die je je kunt herinneren, maar nu terugkomt om je te achtervolgen. Je wordt wakker gemaakt door Morte, een zwevende schedel en bewaker van geheimen, om op avontuur te gaan vanuit de vuile straten van Sigil door de mysterieuze Outer Planes en zelfs naar de diepten van de hel zelf.

Al snel zul je ontdekken dat sommige bestemmingen niet kunnen worden ontkomen … en sommige herinneringen zijn grotere lasten dan zelfs een onsterfelijke kan verdragen.

Inhoud:
– Original Planescape: Torment campaign
– Restored quest content, cut from the original game

Icewind Dale Enhanced Edition
Het kwaad woedt onder de rug van de wereld.

Reis diep in Icewind Dale, een hard en meedogenloos gebied dat alleen door de hardste mensen wordt geregeerd. Vecht tegen de sluwe, woeste beesten die overleven tussen de met sneeuw gehulde pieken en confronteer een kwaad dat erop gericht is de wereld te vernietigen.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2000, Icewind Dale is een Dungeons & Dragons tactische isometrische roleplaying game dat zich afspeeld in de legendarische Forgotten Realms.

Inhoud:
– Original Icewind Dale campaign
– Heart of Winter expansion
– Trials of the Luremaster expansion
– Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack
– Restored quest content, cut from the original game
EAN: 0811949031020
artikelnummer: 
platform: Skybound Games, Nintendo Switch

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie