Overwatch Nendoroid – Mei Classic Skin | GoodSmile Company

‘Our world is worth fighting for.’

Van de wereldwijd populaire multiplayer first-person shooter, Overwatch, komt de tweede Nendoroid-figuur uit de serie – Mei! De Nendoroid wordt compleet geleverd met twee verschillende face plates en verschillende effecten voor haar vermogen om iconische poses uit het spel te recreëren!

Mei’s endothermische blaster wordt geleverd met bevestigbare effectdelen om haar te laten zien hoe ze een stroom rijp opvliegt om haar vijanden te bevriezen! De weer-modificatie drone opgeslagen op de cilinder op haar rug kan worden verwijderd en wordt geleverd met een eigen standaard te worden weergegeven door Mei’s kant, evenals een cirkelvormige effect blad om Mei activering van haar Ultimate ‘Blizzard’ weer te geven!

De Nendoroid is volledig gearticuleerd, waardoor ze op veel verschillende manieren kan worden geposeerd en zorgvuldig is gebeeldhouwd en afgestemd om ervoor te zorgen dat de gewrichten niet opvallen, waardoor het unieke uiterlijk van Mei intact blijft. Zorg ervoor dat u deze a-Mei-zing Nendoroid aan uw collectie toevoegt!
EAN: 4580416903417
artikelnummer: 
platform: GoodSmile Company, Merchandise

Prijs: 44.00  (klik hier voor meer informatie