Outriders Worldslayer | Square Enix

OUTRIDERS WORLDSLAYER is een brute co-op looter shooter voor 1 -3 spelers in een origineel, duister sci-fi-universum.
Je kunt kiezen uit vier machtige klasses om je eigen Outrider te creëren en reist over de even gevarieerde als dodelijke planeet Enoch.

Begin met de originele OUTRIDERS-campagne of gebruik de boost om direct aan de Worldslayer-content te beginnen met een volledig uitgeruste Outrider van level 30.
In een wanhopige overlevingsstrijd voor de mensheid neem je het op tegen de dodelijkste Altered ooit -Ereshkigal.
Daar voorbij wachten je nog grotere gruwelen in de ultieme endgame-ervaring die plaatsvindt in de oude ruïnes van Tarya Gratar.

OUTRIDERS WORLDSLAYER combineert agressieve vuurgevechten met brute krachten en een arsenaal steeds gestoordere wapens en uitrustingssets. De game biedt vele uren slopende gameplay van een van de beste shooter-ontwikkelaars in de industrie -People Can Fly.

EEN DODELIJKE REIS
Om de mensheid te redden moet je diep doordringen in de bakermat van de beschaving op Enoch.

DYNAMISCHE CO-OP VOOR 1 -3 SPELERS
Speel solo of samen met 1 of 2 vrienden in drop-in drop-out co-op. Bestrijd samen de gruwelen van een hyper-geëvolueerde planeet in een apocalyptische setting.

4 UNIEKE KLASSES
Vorm en verander je eigen Outrider. Hiervoor kun je kiezen uit vier unieke, machtige klasses met elk hun eigen dodelijke arsenaal brute vaardigheden, inclusief Skill Trees en Pax Trees om je persoonlijke stijl verder mee aan te passen.

GUNS & GEAR
Verander en upgrade je Outrider(s) met talloze combinaties van de krachtigste Epic-, Legendary-en Apocalyps-items om je vijanden steeds meer schade te bezorgen. Je kunt je uitrusting aanpassen met maximaal 3 mod-slots om deze volledig af te stemmen op je speelstijl. Daarnaast is er een gratis en volledig Transmog-systeem voor alle items.

GROEIENDE KRACHTEN
Verander je eigenschappen en vaardigheden met uitgebreide Class Skill Trees en Pax Trees voor extra hybride vertakkingen. Waag jezelf met je groeiende krachten aan alle Apocalypse Tiers en boost je Ascension Points voor Brutality, Endurance, Prowess en Anomaly.

ENDGAME
Verdien verbluffende loot door te heersen in de endgame Expeditions of bestrijd nieuwe gruwelen in de oude stad Tarya Gratar.

BOOST IN
Ontwikkel je bestaande personage(s) verder of gebruik de nieuwe boost om een uitgeruste Outrider van level 30 te vormen en met een vliegende start aan de meedogenloze actie te beginnen.

INCLUSIEF OUTRIDERS
De volledige ervaring van OUTRIDERS WORLDSLAYER omvat ook de originele OUTRIDERS-game, inclusief de vele ‘quality of life’-verbeteringen en Expedition-content die na de lancering zijn toegevoegd.
EAN: 5021290093690
artikelnummer: 
platform: Square Enix, PlayStation 4

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie