Nyko Modular Data Bank | Nyko

Upgrade je Xbox One harde schijf capaciteit eenvoudig met deze Nyko Data Bank. Deze databank geeft je de mogelijkheid het geheugen van je Xbox One te verhogen door het plaatsen van een externe harde schijf van 3,5 inch (externe harde schijf niet inbegrepen).

Deze harde schijf is een aanvulling op de harde schijf van 2,5 mm die standaard in de console aanwezig is. 3,5 inch harde schijven zijn vaak goedkoper bij hogere capaciteit dan de standaard 2,5 inch harde schijven die je normaal in externe harde schijven vindt. De data bank heeft ook een led indicator aan de voorkant die laat zien wanneer er data op externe harde schijf wordt opgeslagen. De data bank wordt aangedreven door een eigen voedingskabel om de 3,5 inch harde schijf van voldoende stroom te voorzien.

Het installeren van de data bank is eenvoudig en duurt maar een paar minuten. Plaats de data bank op de bovenkant van de console en stop de usb kabel in de achterkant van je console. De usb connectie zorgt ervoor dat je de data op de 3,5 inch harde schijf kan plaatsen. Je kunt de externe harde schijf gemakkelijk in het data station plaatsen en daarna het afdekkapje sluiten. Zodra je de schijf geplaatst hebt kun je de stroomkabel in het stopcontact stoppen.

Kenmerken:
– Xbox One Data bank voor harde schijf
– Upgrade je opslagcapaciteit voor de Xbox One
– Geschikt voor elke harde schijf van 3,5 inch (Harde schijf niet inbegrepen)
– Bespaar geld en krijg meer opslag met de 3,5 inch harde schijf dan bij een 2,5 inch harde schijf
– LED indicatoren laten zien wanneer de Xbox One gebruik maakt van de externe harde schijf
– Bijgeleverde stroomkabels leveren extra stroom naar de data bank
– Het slanke design zorgt ervoor dat de data bank perfect past bij je Xbox One
– Ziet er beter uit dan een standaard externe harde schijf met zichtbare kabels
– Kan gebruikt worden in combinatie met andere Nyko accessoires
EAN: 0743840861270
artikelnummer: 
platform: Nyko, Xbox One

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie