No More Heroes 3 (verpakking Frans, game Engels) | Nintendo

No More Heroes 3 is terug en beter dan ooit! Huurmoordenaar Travis Touchdown moet zijn pensioen even ‘on hold’ om niet alleen zijn geliefde dorpje Santa Destroy, maar de gehele Aarde te verdedigen. De beste ‘Hitman’ ter wereld zijn is nu niet genoeg; Travis moet buitenaardse vijanden zien te verslaan in een krachtmeting van intergalactische proporties.

Dit is z’n zwaarste beproeving tot nu toe, maar met spectaculaire nieuwe krachten en tools tot zijn beschikking zal hij bewijzen dat hij meer is dan een uitgerangeerde sluipmoordenaar die met z’n kat praat. Stof je katana af en zet je zonnebril op: het is doden of gedood worden!
 
Laat je galactische legende groeien
In de klassieke No More Heroes-stijl zitten de Galactic Superhero Rankings boordevol uitdagende baasgevechten. Knal door de klassementen en bewijs dat jij de grootste badass van het universum bent.
 
Jong geleerd, oud gedaan
Travis mag dan met één been in een midlifecrisis staan, als het om vechten gaat, is hij nog altijd vindingrijk. Van vechten met een straalkatana tot worstelen, Travis draait z’n hand er niet voor om. Wees gewelddadiger dan ooit met de aanpasbare Death Glove en straf vijanden af op een manier die bij jouw vechtstijl past.
 
Onbevreesd bijklussen
Tegen aliens vechten is niet goedkoop. Verken naast Santa Destroy andere unieke locaties zoals Neo Brazil en Thunderdome om tegen betaling allerlei klusjes op te knappen. Van het helpen van de plaatselijke kustwacht tot het schoonmaken van wc-potten.
 
Bolder, Better, Badder
Dankzij verbeterde visuals ziet No More Heroes 3 er beter uit dan ooit. Met verbeterde laadtijden en quality of life verbetering laat je in een mum van tijd ongekend geweld losbarsten!
EAN: 0045496427504
artikelnummer: 
platform: Nintendo, Nintendo Switch

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie