NBA 2K23 | 2K Games

DIT IS GAME  – Kruip in de huid van je favoriete NBA- en WNBA-teams en -sterren, en ervaar het toppunt van levensechte gameplay. Met de beste visuele presentatie in zijn klasse, verbeterde speler AI, up-to-date roosters en historische teams, heeft de game nog nooit zo echt en compleet aangevoeld als in NBA 2K. Voel de energie van het publiek, de intensiteit van de competitie en het eindeloze entertainment van een van de meest meeslepende sportproducten in gaming van dit moment.

MICHAEL JORDAN KEERT TERUG –  Stap op het hardhout in de meest definitieve Michael Jordan-ervaring tot nu toe met The Jordan Challenge. Herbeleef en recreëer 15 iconische prestaties uit Jordan’s roemruchte carrière. Tien van de originele uitdagingen keren terug uit NBA 2K11, compleet opnieuw opgebouwd, naast 5 compleet nieuwe momenten. Ga terug in de tijd terwijl je deze iconische optredens speelt, inclusief de correcte spelpresentaties, arena’s en PA-omroepers, terwijl je luistert naar NBA-grootheden die de legende uit eerste hand hebben meegemaakt.

MAAK HET IN DE LEAGUE – Vervul je NBA-dromen tijdens een dramatische reis in MyCAREER. Vorm relaties, bouw je reputatie op en overwin de lastige obstakels die zelfs de meest veelbelovende spelers op de proef stellen. Diversifieer je merk buiten het veld en maak van je naam een onvergetelijke naam op het veld. En dat allemaal terwijl je je vrienden meeneemt op weg naar de top in NBA 2K. Dit is waar jij beslist. Hoe ga jij je verhaal schrijven?

MAAK DEEL UIT VAN DE GROOTSTE HOOPS COMMUNITY – Maak indruk in The City, de grootste basketbalwereld ooit (voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S), of ga op een epische reis aan boord van het enige cruiseschip (voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc) dat geschikt is voor de beste balspelers in de game. Welke reis je ook maakt met je MyPLAYER, wees klaar om te werken, rep te verzamelen en de banen te bedwingen. Test je grenzen in de Gatorade Trainingsfaciliteit en ga naar de winkels voor de nieuwste uitrusting van de grootste merken voordat je meedoet aan evenementen het hele jaar door, waarmee je beloningen kunt verdienen om je aan het spel te binden.

STEL JE DREAM SQUAD SAMEN – MyTEAM maakt van fantasie een realiteit terwijl je kaarten verzamelt en verdient om een startgroep samen te stellen met legendes en All-Stars uit elk tijdperk. Zet je beste beentje voor tegen eliteteams terwijl je meeslepende uitdagingen, competitieve toernooien en spannende beloningen ontdekt. Beleef dit alles en nog veel meer samen met de MyTEAM-community met nieuwe updates, seizoen na seizoen.

BEREIK DE TOP – Neem het heft in handen om je dynastie op te bouwen of bepaal de koers van de divisie in de meest meeslepende managementsimulatie-ervaring met MyNBA en MyWNBA (MyGM en MyLEAGUE voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc). Ongeëvenaarde controle gekoppeld aan diepgaande tools informeren je besluitvorming en succes, terwijl jij de regels bepaalt als een top executive in deze volledig aanpasbare modus. Spring in een seizoen, of voorzie groei op lange termijn met een meerjarige ervaring die offline of online beschikbaar is.
EAN: 5026555367424
artikelnummer: 
platform: 2K Games, Xbox Series S/X

Prijs: 39.99  (klik hier voor meer informatie