Mario Kart Live Home Circuit Set – Mario | Nintendo

Op jullie plaatsen! Klaar? Af!
Verander je huis in een racebaan met Mario Kart Live: Home Circuit, een gloednieuwe manier om Mario Kart te ervaren op de Nintendo Switch!
Bestuur een kart in de echte wereld op de bekende Mario Kart-manier en bekijk de actie via de on-board camera op je Nintendo Switch of televisiescherm. Zie hoe je huis wordt veranderd in een waterwereld, een zanderige woestijn en meer omgevingen uit de wereld van Mario Kart!

Je huis is het circuit!
Stap 1: de voorbereiding: Vouw de poortjes open en plaats ze op de grond in de kamer.
Stap 2: de route uitstippelen: Rijd met je kart door de vier poortjes om een route uit te stippelen in de vorm die je wilt.
Stap 3: racen maar! : Race tegen de Koopalings in acht grand prixs!

Bekijk je huis vanuit een nieuw perspectief wanneer er een Mario Kart-race tot leven komt op het scherm. Tijdens de race zullen andere coureurs je proberen in te halen en als eerste over de finish te scheuren. Gebruik voorwerpen om ze een lesje te leren en te winnen.

Dingen die in de game gebeuren, hebben zelfs invloed op hoe je kart in het echte leven beweegt. Als je een sprintpaddenstoel gebruikt, krijgt je kart een kleine snelheidsboost. Maar als je door een rood schild wordt geraakt, komt je kart volledig tot stilstand.

Ook vrienden en familie kunnen meedoen in multiplayerraces voor maximaal vier spelers. Elke speler heeft wel een eigen kart, Nintendo Switch-systeem en exemplaar van de software nodig.

Inhoud van de doos
Elke set bevat:
– Kart x 1
– Poortjes x 4
– Richtingsborden x 2
– USB-oplaadkabel
EAN: 0045496426262
artikelnummer: 
platform: Nintendo, Nintendo Switch

Prijs: 98.00  (klik hier voor meer informatie