Lego Star Wars The Skywalker Saga | Warner Bros

Je bent de held van het heelal met LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga! Dit splinternieuwe, unieke LEGO videospel neemt je mee door alle negen Star Wars films. Beleef de leukste avonturen, geniet van die karakteristieke humor en ervaar zelf hoe het voelt om je helemaal onder te dompelen in het Star Wars universum.

Ontdek de trilogieën in elke willekeurige volgorde
Spelers beleven het epische verhaal van alle negen films in The Skywalker Saga opnieuw, en het begint allemaal met het kiezen van hun favoriete trilogie om de reis te beginnen.

Breng je lachspieren in beweging met LEGO® humor
Aan alle onvergetelijke momenten uit de saga is een nieuwe draai gegeven met ongekend grappige LEGO® humor.

Kruip in de huid van iconische helden en schurken
Er zijn honderden personages uit het hele universum en elk tijdperk van de saga. Zo kunnen ze het spel ontdekken als Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 en talloze andere helden of ze kunnen voor de Dark Side kiezen en in de voetsporen treden van Darth Vader, Emperor Palpatine, Kylo Ren en vele anderen.

Ontdek legendarische locaties
Spelers kunnen op onderzoek uitgaan op alle bekende locaties uit hun favoriete Star Wars™ films, waaronder de woestijn van Geonosis, de moerassen van Dagobah en de sneeuwvelden van Starkiller Base. Ze kunnen door de ruimte reizen en wanneer ze maar willen op een van de planeten neerstrijken. In de uitgebreide hubzones, die zijn gebaseerd op memorabele settings uit de films, ontdekken spelers uitdagende missies en nog veel meer.

Weergaloze speelervaringen
Spelers bepalen zelf of ze zich aansluiten bij de Light Side of de Dark Side van de Force, gaan aan de slag met gevechtstechnieken en besturen schepen en voertuigen tijdens veelzijdige avonturen in het heelal.

Beleef kindvriendelijk speelplezier
Dit is een fantasierijke en grappige LEGO® game-ervaring die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Het is een toegankelijke kennismaking met het Star Wars™ universum: jonge kinderen hebben de game zo onder de knie en voor fans van de saga is er voldoende diepgang voor een geweldige speelervaring.
EAN: 5051895412411
artikelnummer: 
platform: Warner Bros, Xbox One

Prijs: 29.99  (klik hier voor meer informatie