Klonoa Phantasy Reverie Series | Bandai Namco

Klonoa is terug! Klonoa Phantasy Reverie Series brengt ‘ Klonoa: Door to Phantomile ‘ en ‘ Klonoa 2: Lunatea’s Veil ‘ geremasterd in één collectie voor nieuwe en oude fans. Maak je klaar om op avontuur te gaan om de wereld te redden!

Klonoa, oorspronkelijk uitgebracht in 1997 door Namco, is een zijwaarts scrollende platformgame met een kleurrijke selectie van personages en een levendige spelwereld. Het is aan jou als Klonoa om op reis te gaan om Phantomile te redden.

Voor de gedenkwaardige vijfentwintigste verjaardag van de franchise krijgen Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil de remaster-behandeling in een twee-in-één set – getiteld KLONOA Phantasy Reverie Series, gepland voor de Nintendo Switch™, PlayStation®5 , PlayStation®4, Xbox Series X – S, Xbox One en Steam.

De graphics hebben een elegante opknapbeurt gekregen, terwijl Klonoa’s geliefde wereld en klassieke gameplay getrouw bewaard zijn gebleven.

De remaster heeft ook een aanpasbare moeilijkheidsgraad, waardoor franchise-nieuwkomers zich direct in de actie kunnen verdiepen en oude fans gemakkelijk opnieuw kunnen leren kennen.

Belangrijkste kenmerken:

– Twee spellen in één – Spelen ‘ Klonoa: Door to Phantomile ‘ en ‘ Klonoa 2: Lunatea’s Veil ‘ in deze compilatie

– Jubileumremaster – Ontdek of herontdek de wereld van Klonoa in 60 FPS en tot 4K-resolutie

– Iconische gameplay – Ren en spring terwijl je je windring gebruikt om je vijanden te grijpen en te gooien.

– Nieuwe toegankelijkheid – Pas de moeilijkheidsgraden aan om je vaardigheden te testen en schakel een vriend in voor coöp voor 2 spelers, als je hulp nodig hebt.
EAN: 3391892021417
artikelnummer: 
platform: Bandai Namco, PlayStation 5

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie