Just Dance 2019 | Ubisoft

Dans jij op elk moment van de de dag? Dan is Just Dance 2019 jouw game! Leer de tofste moves uit de musicvideo’s van dit moment en dans de sterren van de hemel. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon zin hebt om te dansen, Just Dance is al 10 jaar een gegarandeerd succes voor superveel plezier.

– Een maand lang toegang tot 400 extra liedjes met Just Dance Unlimited!
– Just Dance Unlimited is dé dans-on-demand-streamingservice, bij aankoop van jouw game kan je Just Dance Unlimited 1 maand uitproberen.

– De populaire Kids-modus is terug!
– Deze speciale modus geeft de jongste spelers een op maat gemaakte interface zodat ze volledig zelfstandig en veilig kunnen spelen. Ook zijn er 8 nieuwe kindvriendelijke choreografieën en seciaal voor hen geselecteerde nummers.

– Jouw speelervaring in Just Dance is nog nooit zo persoonlijk geweest.
– Krijg persoonlijke aanbevelingen van liedjes op basis van de door jouw gedanste nummers. Zo mis je niets! En heb je een feestje? Zet dan jouw eigen gemaakt playlist op repeat!

– Een heel jaar feest!
– De fun met Just Dance 2019 stopt nooit, dankzij de dynamische nieuwe homepage met playlist voor elk seizoen, uitgelicht gamenieuws en een gloednieuw community gedeelte.

– World Dance Floor, de dansvloer waar het licht nooit aan gaat!
– Dans met Just Dancers vanuit de hele wereld met de World Dance Floor én kwalificeer jezelf voor de Just Dance World Cup, wie weet wordt jij wel een Just Dance kampioen!

– Dans met je smartphone!
– Te weinig controllers of geen camera bij je console is geen probleem meer. Download de gratis Just Dance Controller appp en gebruik je smarthone op die 5 sterren te halen.
EAN: 3307216081104
artikelnummer: 
platform: Ubisoft, PlayStation 4

Prijs: 19.99  (klik hier voor meer informatie