Hollow Knight | Team Cherry

Smeed je eigen weg in Hollow Knight! Een episch actieavontuur door een enorm geruïneerd koninkrijk van insecten en helden. Ontdek kronkelende grotten, vecht bezeten wezens en maak vriendschap met bizarre beestjes, allemaal in een klassieke, handgetekende 2D-stijl.

Gevangen en meegenomen naar een ver land
Hornet, prinses-beschermer van Hallownest, vindt zichzelf alleen in een enorme, onbekende wereld.

Ze moet tegen vijanden vechten, bondgenoten zoeken en mysteries oplossen als ze op een dodelijke pelgrimstocht naar de top van het koninkrijk neemt.

Gebonden door haar afstamming en geleid door echo’s van haar verleden, zal Hornet door bemoste grotten, koraalwouden en stralende citadels op avontuur om een dodelijke draad te ontrafelen die dit vreemde nieuwe land bedreigt.

Dodelijke acrobatische actie
Hornet moet een hele reeks krachtige moves beheersen om te overleven. Ze zal verwoestende aanvallen uitvoeren, ongelooflijke silken-vermogens leren en dodelijke gereedschappen maken om de uitdagingen van het koninkrijk te overwinnen.

Meer dan 150 geheel nieuwe vijanden staan tussen Hornet en de stralende citadel die het koninkrijk bekroont. Beesten en jagers, huurmoordenaars en koningen, monsters en ridders – Hornet moet ze allemaal met dapperheid en vaardigheid tegemoet treden!
EAN: 5060146467285
artikelnummer: 
platform: Team Cherry, Nintendo Switch

Prijs: 33.00  (klik hier voor meer informatie