Giana Sisters Twisted Dreams Owltimate Edition | THQ Nordic

Giana Sisters: Twisted Dreams is een snelle, uitdagende platformer met een twist. Vervorm Giana’s droomwereld om je omgeving en je vaardigheden te veranderen. Gebruik je vaardigheden, snelheid en inzicht om de gevaren van Giana’s verknipte dromen te trotseren!

Giana lacht om haar spookachtige nachtmerries. Ze danst lichtvoetig langs monsters en valstrikken. Maar van zachtaardige knuffeldromen wordt ze boos. Dan krijg je haar verhitte, punky kant te zien en vernietigt ze alles op haar weg!

Dubbele vaardigheden
Giana’s krachten veranderen mee met haar dromen. Vernietigen of ontwijken – jij beslist.

Intuïtieve, soepele besturing
Je kunt Giana met het grootste gemak besturen, maar uiteindelijk heb je al je vingervlugheid nodig om de uitdagingen aan te kunnen.

Adembenemende werelden
De prachtige 3D-beelden en fantastische vervormeffecten van Giana’s droomwereld springen van je scherm!

Ongekend veel interactie
Naarmate Giana verandert, verandert ook de wereld om haar heen. Zweef in kauwgombellen, spurt over lopende banden, stuiter tegen veren en bumpers, gebruik je vijanden voor moeilijke sprongen en meer.

Legendarische soundtrack
Elke droomlaag heeft zijn eigen kenmerkende muziekstijl. Geniet van de dubbele, in elkaar overlopende soundtrack van Chris Hülsbeck en Machinae Supremacy!

Verken en ontdek
Er zijn drieëntwintig dubbele levels in drie verschillende werelden. Elk level kun je in twee droomwerelden spelen. Giana’s dromen zitten vol verborgen plekken.

Epische eindbazen
Neem het op tegen gigantische wezens uit de diepste krochten van Giana’s meest angstaanjagende nachtmerries, die ervoor proberen te zorgen dat ze nooit meer wakker wordt. Elke eindbaas is uniek, maar ze hebben één ding gemeen – ze zijn allemaal gruwelijk bloeddorstig!

Hartverscheurende hardcoremodi
Hardcore- en Über Hardcore-modi liggen ook in afwachting op spelers die het spel totaal beheersen en waarschijnlijk zelfs ook gestoord zijn.
EAN: 9120080072870
artikelnummer: 
platform: THQ Nordic, Nintendo Switch

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie