Ghost Parade | Aksys Games

Ghost Parade volgt de avonturen van Suri, een jong meisje dat verdwaalt in een mysterieus bos op weg van school naar huis. Wat begint als de zoektocht van een meisje om op tijd thuis te komen, wordt al snel een poging om het bos en zijn ontelbare bovennatuurlijke bewoners te redden van kortzichtige mensen die het bos nivelleren voor prot. Nu is het aan Suri en haar nieuwe spookachtige bondgenoten om hun huis te redden van het echte monster – de mens.

Ghost of a Chance – Het is gevaarlijk om alleen te gaan! Maar met 30 beschikbare geestgenoten hoeft u dat niet te doen. Spelers kunnen tijdens hun avonturen met maximaal 70 behulpzame geesten communiceren.
Een uitdagende nieuwe wereld – Ga verder dan het bekende en duik in een volledig gerealiseerde wereld gebaseerd op de Indonesische mythologie en folklore.
Een plezier voor het oog – Ghost Parade beschikt over prachtige art direction en doordachte, originele personageontwerpen, die beelden bieden die net zo complex en dynamisch zijn als het verhaal zelf.
EAN: 5056280414513
artikelnummer: 
platform: Aksys Games, PlayStation 4

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie