F1 2022 | Electronic Arts

Betreed het nieuwe tijdperk van de Formule 1 in EA SPORTS F1 22, het officiële videospel van het 2022 FIA Formula One World Championship. Neem plaats voor een nieuw seizoen, terwijl nieuw ontworpen wagens en vernieuwde regels de racedag definiëren, test je vaardigheden op de nieuwe Miami International Autodrome en krijg een voorproefje van de glitter en glamour in F1 Life.

Race in de ongelooflijke nieuwe wagens van het Formule 1 2022-seizoen met de authentieke opstelling van alle 20 coureurs en 10 teams, en voer de regie over je race-ervaring met nieuwe immersive of broadcast race-scènes. Creëer een team en ga naar de startopstelling met nieuwe diepgang in de veelgeprezen My Team-carrièremodus, ga duels aan op split-screen of in multiplayer, of verander het tempo door supercars van de grootste namen uit de sport naar het circuit te halen.

– Nieuw Seizoen, Nieuwe Regels: Race in een nieuw tijdperk met Formule 1-wagens in F1 22.
– Racedag, Vernieuwd: Neem de regie over je virtuele F1-ervaring in handen met realistische en cinematische Pit Stops, Formation Laps en nog veel meer.
– F1 Life: Krijg een voorproefje van de glitter en glamour van de Formule 1.

Het officiële videospel van het 2022 FIA Formula One World Championship:

– Nieuw seizoen, nieuwe regels: Neem plaats voor een nieuw seizoen en race in diverse ongelooflijke wagens op iconische circuits, inclusief de gloednieuwe Miami International Autodrome.
– Racedag, vernieuwd: Geniet van je race-ervaring met immersive- en broadcast-opties voor Formation Laps en Safety Car Periods, interactieve Pit Stops en gloednieuwe Sprint Races.
– Adaptieve AI: Een nieuw AI-systeem voor minder ervaren spelers houdt je in elke race competitief.
– F1 Life: Krijg toegang tot supercars, kleding, accessoires en nog veel meer en laat ze aan de hele wereld zien.
– My Team: Kies je startbudget terwijl je het F1-team helemaal opnieuw samenstelt, met uitgebreide afdelingsevenementen en livery’s die nog meer kunnen worden aangepast.
– Career Mode: Test je rijtalent in de wereld van F1 en baan je een weg door de startopstelling in de veelgeprezen Career Mode die 10 jaar bestrijkt.
– Formule 2, het ultieme oefenterrein voor F1, is ook inbegrepen, met korte, middellange of volledige seizoensopties en seizoenscontent voor 2021 en 2022.
– Split-screen racing voor twee spelers.
– VR: Geniet van de ultieme realistische F1-ervaring met virtual reality-compatibiliteit op pc waarmee je het drama van de race direct vanuit de cockpit kunt voelen.
EAN: 5030942124965
artikelnummer: 
platform: Electronic Arts, Xbox Series S/X

Prijs: 38.00  (klik hier voor meer informatie