Extinction | Maximum Games

Deep Story-campagne. Bescherm de menselijke bevolking in een overvloedige verhalencampagne, red zo veel mogelijk burgers en neem brutale tegenstanders neer.

Dynamische nevenmissies. Voltooi tal van missies met verschillende doelen, verdien upgrades om je te helpen in je campagne.

Skill-Based Combat. Rijd horizontaal en verticaal, voer muurruns uit en gebruik je zweep als een kluis om verwoestende luchtaanvallen uit te voeren. Beheers dynamische gevechtsmanoeuvres om effectief de reuzenbeesten te doorkruisen en hun zwakke punten bloot te leggen, waarbij je langs verschillende vaardighedenbomen loopt om een pad te ontwikkelen dat het beste bij je speelstijl past.

Interactieve omgeving. Beweeg vrij rond een volledig vernietigbare omgeving en gebruik objecten over de hele wereld om je strategische voordeel te behalen.

Ontelbare gevechtsscenario’s. Elk slagveld is anders dan de vorige en zorgt voor een unieke gevechtsituatie telkens als je speelt.

Aangepaste gevechten. Creëer unieke slagvelden met gevarieerde doelen en daag spelers online uit om te strijden voor de hoogste score.

Extinctie modus. Vecht tegen een aanhoudende horde aanvallers, terwijl golf na golf van ogers en hun volgelingen aanvallen zonder te geloven.
EAN: 5016488130752
artikelnummer: 
platform: Maximum Games, Xbox One

Prijs: 8.00  (klik hier voor meer informatie