Exodemon | Jandu Soft

Exodemon is een snelle first person shooter die is geïnspireerd op de gouden FPS uit de jaren 90. Je moet je een weg banen door doolhofachtige levels en hordes vijanden vernietigen met je monsterlijke vaardigheden. Door de vernietigende kracht van je symbiotische klauwen te combineren met een snelle, scherpe en vloeiende beweging, word je een onverwoestbare buitenaardse moordmachine.

In Exodemon speel je als een wetenschapper aan de rand van het universum die is geïnfecteerd door een buitenaardse entiteit. De symbiotische kracht probeert de controle over te nemen, maar je kunt een manier vinden om het beest te controleren in de confederatielaboratoria. Weersta de infectie en vlieg door verschillende locaties om de laatste ontsnappingscapsule te bereiken voordat je verliest wat er nog over is van je menselijkheid.

Functies
– Snelle first-person shooter
– Moe van slakachtige FPS-protagonisten? U bent op de juiste plaats! Snelle beweging en scherpe bedieningselementen, geen dekking, geen herstellende gezondheid en geen herlaadtijd.
– Old School gevoel
– Weet je nog dat games je intelligentie respecteerden? Geen hand vasthouden in dit spel. Als iemand je hand hier probeert vast te houden, oh boy! Scheur ze gewoon met je klauwen!
– Low Poly/Retro-afbeeldingen met lage resolutie
– Alle charme van de klassieke FPS is hier, je kunt de polygonen zelf tellen! Dit alles gecombineerd met dynamische deeltjes en hoogwaardige verlichting.
– Geweldige handen uit de hel
– Deze is duidelijk, toch? Als je bent geïnfecteerd door een buitenaardse entiteit, profiteer dan in ieder geval van zijn vernietigende kracht!
– Veel ontdekkingen en geheimen
– Hier vind je zorgvuldig ontworpen levels met veel paden en geheimen om te vinden. Elke vijand van het spel wordt handmatig geplaatst, niets van die procedureel gegenereerde rommel.
EAN: 8437021082135
artikelnummer: 
platform: Jandu Soft, PlayStation 5

Prijs: 18.00  (klik hier voor meer informatie