Everybody’s Tennis (essentials) | Sony Computer Entertainment

Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de Sony PSP games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

Everybodys Tennis is een tennisgame gebaseerd op de stijl van de populaire Everybodys Golf-games. Het heeft dan ook net als die games een nogal tekenfilmachtige stijl. De dramatische replays die ook in de Everybodys Golf games zaten zijn ook weer in deze game terug te vinden. Tevens maken twee van de schattige karakters uit Hot Shots Golf hun opwachting in Everybodys Tennis. In Everybodys Tennis kun je met de analoge stick nauwkeurig richting geven aan je slagen. De ballen plaatsen doe je echter niet alleen door te mikken, een goede timing is minstens zo belangrijk.

Bij sommige tennisgames moet je gewoon op de juiste plek gaan staan, de juiste knop indrukken en dan wachten tot je personage slaat. Bij Everybodys Tennis is het moment waarop je de knop indrukt zeer belangrijk voor de kwaliteit van je slag. De gameplay draait om het goed positioneren van je personage, het timen van je slag, het uitvoeren van de juiste slag en het plaatsen van de bal.
EAN: 3149049600los
artikelnummer: 
platform: Sony Computer Entertainment, Sony PSP

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie