Enemy Front | Ci Games

In Enemy Front speel je een geharde soldaat die achter de vijandelijke Nazi linies wordt gedropt om deel te nemen aan dynamische, gevarieerde missies varirend van korte confrontaties, Spionage- en sabotage activiteiten. De game speelt zich af in een periode van meerdere jaren met belangrijke veldslagen en van de loopgraven in een desolaat Frankrijk tot in het hart van Berlijn. Jouw taak is om in een geheim wapendepot te infiltreren en te voorkomen dat de Nazis een angstaanjagend wapen inzetten, dat ze een wereldwijde overwinning zal opleveren.

Enemy Front kent een complex plot dat een aantal opmerkelijke verhalen van de 2e wereldoorlog onderzoekt, inclusief de gebeurtenissen die zich af hebben gespeeld in Wolfs Lair en de activiteiten m.b.t. de ontcijfering van de Enigma code.

Enemy Front maakt gebruik van CryENGINE 3, een state-of-the-art engine die een verbluffende mate van visuele details en een meeslepende game omgeving ten toon spreidt. CryENGINE 3 brengt de authentieke setting van de game en de donkere landschappen, van een door oorlog verscheurd Europa tot leven. Het environmental damage systeem biedt een continue veranderend landschap door de vernietigende werking van een kogel of granaatinslag perfect weer te geven.
EAN: 5907813598050
artikelnummer: 
platform: Ci Games, Xbox 360

Prijs: 12.00  (klik hier voor meer informatie