Elex II | THQ Nordic

ELEX II is het vervolg op ELEX, de vintage open-wereld role-playing-ervaring van de bekroonde makers van de Gothic en Risen-serie, Piranha Bytes. ELEX II keert terug naar de post-apocalyptische Science Fantasy-wereld van Magalan – met enorme omgevingen die met ongeëvenaarde vrijheid kunnen worden verkend via jetpack, waarbij je het epische verhaal zich laat voltrekken zoals jij dat wilt.

Enkele jaren nadat Jax de Hybrid versloeg, komt er een nieuwe dreiging uit de lucht, die de gevaarlijke krachten van de duistere Elex ontketent en al het leven op de planeet in gevaar brengt. Om de vrede op Magalan en de veiligheid van zijn eigen familie te verdedigen, moet Jax op een missie gaan om de facties ervan te overtuigen zich te verenigen tegen de indringers.

Duik in een enorme, handgemaakte, volledig unieke wereld met meerdere facties en diverse omgevingen in een post-apocalyptisch ‘science fantasy’-universum.

Verken de planeet Magalan met ongekende vrijheid, gebruik je vertrouwde jetpack om de kaart te doorkruisen en zelfs te vliegen!
Werk samen met een bewoonde wereld vol unieke NPC’s die onthouden wat je hebt gedaan en dienovereenkomstig reageren
NPC’s zullen zich bij je groep voegen of deze verlaten, afhankelijk van hoe je je gedraagt en kunnen worden gedood, wat allemaal een effect op het verhaal zal hebben
Neem deel aan vloeiende gevechten van dichtbij en op afstand met een enorm verbeterd besturingssysteem
Ervaar een verhaal waarin je acties gevolgen hebben, en dompel je onder in een wereld van morele beslissingen.
EAN: 9120080077172
artikelnummer: 
platform: THQ Nordic, Xbox One

Prijs: 19.99  (klik hier voor meer informatie