DC Super Hero Girls: Teen Power | Nintendo

Kruip in de huid van de DC Super Hero Girls en red Metropolis!
Ga de strijd aan als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl uit de geanimeerde serie DC Super Hero Girls en red Metropolis van enkele beruchte superslechteriken van DC! Elke heldin beschikt over unieke vaardigheden. Zo gebruikt Wonder Woman haar krijgskunsten met de Lasso of Truth en het Flying Shield, heeft Supergirl speciale warmtevisie en superadem en kan Batgirl handige gadgets maken zoals de Batarang en Bat-Hook. Wanneer je even niet bezig bent om de misdaad te bestrijden, leef je een leven als tiener!

Verken de stad als een van de jonge superhelden
Ga naar de coolste plekjes uit de show, zoals Metropolis High School en Sweet Justice, en maak fantastische foto’s om op Superstapost te delen. Blijf echter wel alert, want niemand mag achter je geheime identiteit komen. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, moet je de stad ook nog beschermen tegen gevaarlijke superslechteriken als Harley Quinn, Catwoman en Star Sapphire.

– Vecht voor gerechtigheid als Wonder Woman, Supergirl en Batgirl uit de geanimeerde serie DC Super Hero Girls.
– Red Metropolis door de unieke vaardigheden van elke heldin te gebruiken om de kwaadaardige slechteriken Harley Quinn, Catwoman en Star Sapphire te verslaan.
– Ontdek de stad als heldin en als tiener. Bezoek bekende plekken uit de show, zoals Metropolis High School en Sweet Justice, maar laat niemand achter je ware identiteit komen!
EAN: 0045496427580
artikelnummer: 
platform: Nintendo, Nintendo Switch

Prijs: 28.00  (klik hier voor meer informatie