Crypt of the NecroDancer Collector’s Edition | Overig

Van de makers van Cadence of Hyrule komt de game waarmee het allemaal begon, nu in fysiek formaat!

Crypt of the NecroDancer is een bekroonde hardcore ritme-gebaseerde kerkerscrawlgame. Kun jij deze dodelijke kerker van dans overleven, de NecroDancer verslaan en je nog steeds kloppende hart heroveren? Of ben je een slaaf van het ritme voor alle eeuwigheid?

Doe mee met Cadence terwijl je op de beat beweegt door dit ritme-gebaseerde roguelike avontuur! Vind de zwaktes van je vijanden en ontgrendel nieuwe personages terwijl je verder de diepten van de Crypte van de NecroDancer induikt om je nog steeds dragende hart terug te winnen – of wees gedoemd om voor altijd te dansen in deze kerker.

Spelers moeten op het ritme bewegen om door willekeurig gegenereerde kerkers te navigeren terwijl ze vechten tegen dansende skeletten, zombies, draken en meer, terwijl ze grooven naar de bekroonde Danny Baranowsky-soundtrack van de game! Je kunt zelfs samenwerken met een vriend in de lokale coöpmodus.

Dood de NecroDancer!
Duik in de kerkers in deze hardcore ritme-gebaseerde roguelike. Kun jij de NecroDancer verslaan en je nog steeds kloppende hart heroveren?

Beheers de kerkers!
Vecht tegen dansende skeletten, draken en meer als verschillende personages met unieke gameplay, allemaal terwijl je geniet van de bekroonde Danny Baranowsky-soundtrack.

Vol met inhoud!
Bevat de ‘AMPLIFIED’ DLC met geheel nieuwe personages, monsters en bazen, de AMPLIFIED mini-disc soundtrack en een uitklapbare handleiding.

Kenmerken:
– Beweeg op het ritme om door steeds veranderende kerkers te navigeren terwijl je vecht tegen dansende skeletten, zombies, draken en meer!
– Groove op de bekroonde Danny Baranowsky-soundtrack van de game!
– BONUS: Bevat 6 afspeelbare remixen van de volledige soundtrack. Remixes van FamilyJules, A_Rival, Chipzel, OCRemix, Girlfriend Records en Virt!

Bevat de Crypt of the NecroDancer: ‘AMPLIFIED’ DLC in cartridge / schijf!

Crypt of the NecroDancer: AMPLIFIED is een prequel voor Crypt of the NecroDancer. Bestuur de vormveranderende hoofdrolspeler Nocturna om je een weg te banen door opwindende nieuwe levels, eindbaasgevechten en meer!

Belangrijkste AMPLIFIED-kenmerken:
– Een geheel nieuwe zone vol snode nieuwe vijanden!
– Een krachtige nieuwe hoofdrolspeler: Nocturna!
– Nieuwe wapens, bepantsering en andere buit
– Vier nieuwe speelbare personages in totaal en vier nieuwe gameplay-modi!
– Huisdierachtige ‘familiars’ die aan je zijde blijven en je helpen vechten!
– Geheel nieuwe tussenfilmpjes en eindbaasgevechten!
– Er zijn meer dan 40 nieuwe nummers aan de soundtrack toegevoegd, waaronder zang van Mega Ran als ‘FortissiMole’!
– Een volledig nieuwe afspeelbare OST-remix gemaakt door OverClocked ReMix
– Extra DLC-remixen van FamilyJules, A_Rival, Girlfriend Records en Virt!

Collectors edition:
Lever beatdowns op de beat en claim je nog steeds kloppende hart in deze prachtige Collector’s Edition van Crypt of the NecroDancer, inclusief ‘AMPLIFIED’ DLC!

Met een geïllustreerde stalen boekenkast met een handleiding in kleur, exclusieve 100% katoen bedrukte ‘Cadence’ bandana, en emaille pin van ‘Bucky’, een ongebruikt huisdier bekend door de originele NecroDancer-artiest, Jesse Turner.

Deze editie bevat ook een cd van de originele NecroDancer en ‘AMPLIFIED’ DLC OST’s, met muziek van Danny Baranowsky feat. Familie Jules en gastartiesten, en kunst door de getalenteerde Anailis Dorta.
EAN: 5060760881559
artikelnummer: 
platform: Overig, Nintendo Switch

Prijs: 55.00  (klik hier voor meer informatie